Pieter Smit Media groeit door naar SMIT. Digitaal vakmanschap

Pieter Smit Media bestaat 12,5 jaar en in die tijd zijn we uitgegroeid van een eenmanszaak tot een samenwerking van tien solide krachten. Met elkaar ontwikkelen we processen, diensten en tools zodat onze klanten voorop kunnen blijven lopen. Het draait niet meer om één persoon of om één naam.

Het is een team effort geworden, waarbij alle talenten en ambities van onze in-house experts worden benut. Samen zijn we een gilde die digitaal innoveert in een voortdurend veranderende markt. Kortom, de naam Pieter Smit Media past ons niet meer. Daarom stellen we met gepaste trots aan u voor:

Aan de tekentafel hebben we ons oude DNA ontleed. We hebben achtergelaten waar we niet meer voor staan en onze talenten vooropgesteld. Vakmanschap is het fundament van onze digitale dienstverlening.

De individuele competenties binnen ons gilde worden volledig benut om de beste services te kunnen bieden. Dit herkent u aan de manier waarop SMIT processen vervaardigt, verfijnt en bewaakt. Ook ziet u het terug in de toekomstbestendige producten en diensten die wij ontwikkelen.

Geheim van de smid?
Daar doen wij niet aan.

Met SMIT kiezen we onze eigen route. We spelen open kaart over wat we doen, zodat we langdurige relaties op kunnen bouwen. Waar nodig, zetten we onze flexibele schil in om klanten optimaal van dienst te zijn. We gaan uit van een holistische aanpak met modulaire processen, zodat vanuit een overkoepelende blik producten worden neergezet die met klanten meegroeien.

Deze werkwijze zit vervlochten in onze dienstverlening: van de inventarisatie van productwensen tot duidelijke planningsmethodieken en realisatie van product(en). Verder kunt u erop rekenen dat:

  • SMIT blijft innoveren vanuit de werkplaats die u en ons vertrouwd is.
  • We samen met u zoeken naar passende, meetbare oplossingen. Waar dit van toegevoegde waarde is, zetten we de SMIT. Academy in om u en uw collega’s in ontwikkelingen mee te nemen.
  • Onze externe vakmensen nauwkeurig zijn geselecteerd om ons gilde zo nu en dan te versterken. Op die manier kunnen wij onze kennis en kunde soepel uitbreiden en kunt u altijd uitgaan van korte communicatielijnen, heldere productiteraties en kwalitatieve eindresultaten.

Vragen aan ons gilde?

Heeft u vragen over onze naamswijziging en nieuwe aanpak of wilt u graag een plannetje met ons smeden? Neem dan contact met ons op via 088 44 70 000 of support@smit.net. Ons gilde staat voor u klaar; precies zoals u van ons gewend bent, alleen nog beter!


© SMIT. Digitaal vakmanschap 2019

Limmen

Rijksweg 86

1906 BK Limmen

Amsterdam

Ankerweg 2

1041 AT Amsterdam