Nederlands grootste online slijterij

Drankdozijn

Een feilloze online shopping experience bij het bestellen van jouw favoriete drank, SMIT. werkt continu aan de verbetering van deze oplossing.

Brance Handel / groothandel
Type E-commerce
Online drankverkoop

Over de klant

Drankdozijn is een Europese online drankgroothandel, die naast reguliere whisky, wijn, bier en rum ook exclusieve dranken verkoopt. Zij heeft zich tot doel gesteld om haar klanten een uitgebreid assortiment te bieden tegen de laagste prijs, met de beste service en veilige online betaalmogelijkheden.

Klantvraag

Drankdozijn en SMIT. zijn al sinds het ontstaan van Drankdozijn aan elkaar verbonden. Vanaf de lancering van de website is SMIT. constant betrokken geweest bij de doorontwikkeling en optimalisatie van deze snelgroeiende online drankspeciaalzaak. Vanuit de backoffice van Drankdozijn met alle prijs en voorraadinformatie van de producten in het 10.000m2 grote magazijn wordt de commerce omgeving van de klant up to date gehouden. SMIT. werd gevraagd om die klantomgeving te ontwikkelen en te beheren.

Oplossing & resultaat

Voor SMIT. is Drankdozijn een klant waar alle smeden haast een aandeel in hebben, de verschillende disciplines binnen ons team dragen zo allen bij aan het succes van de oplossing. Het uitgebreide assortiment van Drankdozijn vraagt om een duidelijk en natuurlijke navigatie zodat elke bezoeker zijn favoriete drank kan vinden. Aangezien ook in de wereld van drankenhandel de prijzen kunnen fluctueren moet prijs en voorraadinformatie realtime opgehaald worden uit het AS400 systeem. Het combineren van de betrouwbaarheid en uitgebreide mogelijkheden van AS400 met de flexibiliteit en snelheid van de website is typisch een uitdaging die SMIT. met veel plezier en vakmanschap tot een succes maakt.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.