Website

Gomes Mercedes.

In minder dan 20 seconden een Mercedes Citan bestellen? SMIT. realiseerde het voor Mercedes dealer Gomes.

Gomes Mercedes
Branche

Automotive

Product

E-commerce


Over de klant

Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Gomes is dé partner voor al uw mobiliteitsvragen voor sales en aftersales met een totaaloplossing voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Gomes is een prachtig professioneel, maar ook informeel familiebedrijf waarbij tevreden klanten op nummer één staan. Alle medewerkers hebben één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wil rijden. 

Klantvraag

Vanuit de ervaring met digitale oplossingen voor autobedrijven is SMIT. in contact gekomen met Gomes. Voor veel zakelijke klanten die Gomes kiezen voor hun bedrijfswagens is tijd kostbaar en weten zij veelal precies wat zij willen wanneer zij een nieuwe bedrijfswagen nodig hebben. Dit geldt met name voor modellen als de Citan en SMIT. heeft samen met Gomes gekeken naar hoe dit proces digitaal zo efficiënt mogelijk in te richten zou zijn. Om te concurreren met een telefoongesprek heeft Gomes SMIT. als doel gesteld om het voor klanten mogelijke te maken om een nieuwe Citan te bestellen in minder dan 20 seconden.

Oplossing & resultaat

Met de uitgebreide ervaring op het gebied van webshops en online klantreizen zijn de smeden aan de slag gegaan. Op basis van de beschikbare keuzemogelijkheden is een user experience uitgewerkt waarbij de klant alle verschillende stappen op een pagina doorloopt. De configurator houdt rekening met de verschillende opties die wel of niet met elkaar gecombineerd kunnen worden wanneer een klant bijvoorbeeld reeds een pakket heeft geselecteerd. Bij het afronden van de bestelling krijgt de klant direct inzicht in de korting die hij krijgt bij afname van meerdere wagens. Voor de betaling kan de klant kiezen voor lease of koop, met een aanbetaling via ideal wordt de transactie afgerond. Het eindresultaat, citanbestellen.nl stelde klanten in staat om binnen 17 seconden hun nieuwe auto te bestellen.

Webshop Mercedes Citan | SMIT. Digitaal vakmanschap homepage

Andere klanten

Kleverlaan

Website

Kleverlaan

Autobedrijf Kleverlaan houdt zich naast verkoop van auto’s van alle merken ook bezig met onderhoud en schadeherstel. Als Bosch service...

Meer informatie
Autobedrijf van der Eem

Website

Autobedrijf van der Eem

Henk van der Eem heeft ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en startte in 2009 een eigen Autobedrijf dat zich specialiseerde in Mercedes-Benz....

Meer informatie