Van formulier tot maatwerk applicatie

Platforms.

Zoek jij een partner voor de ontwikkeling van een nieuwe applicatie? SMIT. heeft brede kennis en ervaring met het ontwikkelen van maatwerk applicatie. We combineren bestaande oplossingen met maatwerk om jouw oplossing zo efficiënt mogelijk op te leveren. Een kortere ontwikkeltijd en een beproefde fundering voor een betrouwbare oplossing.

Platforms

Mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos maar, samen maken we de juiste afweging op het gebied van budget en rendement om zo tot de best passende oplossing te komen.

SMIT. ID.

Een GDPR / AVG compliant oplossing voor het beheren van identiteit, autorisaties en authenticaties.

Koppel uw bestaande database van gebruikers of klanten direct met een door SMIT. ontwikkeld platform of webshop voor centraal en veilig beheerĀ  van toegangsrechten, inkoopcondities of kortingsregels.

Nieuw idee.

Heb je een idee voor een nieuwe oplossing of zit je met een vraagstuk waarover je wilt sparren? Neem contact met ons op en we kijken samen naar hoe ons team jouw idee tot een succes kan maken. Hierbij kijken we naar de bestaande situatie en naar hoe de laatste technieken de situatie kunnen optimaliseren, samen maken we het makkelijker en leuker.

Platform.

Een online platform is ideaal voor het samenbrengen van vraag en aanbod. De toepassingen en populariteit hebben een vlucht genomen door bekende platformen als Uber en Airbnb.

Het brede toepassingsgebied biedt veel mogelijkheden om contact met en tussen klanten onderling te faciliteren. SMIT. ontwikkelt succesvolle platforms voor e-learning en klantcommunities op basis van Laravel.

Formulieren.

SMIT. kan verschillende formulieren in een website of maatwerk applicatie integreren. Denk aan een contactformulier, nieuwsbrief aanmelding, offerteaanvraag of een variabel formulier met afhankelijkheden. Ontwikkeld om zowel voor de bezoeker als beheerder duidelijk en eenvoudig te zijn, de ingevoerde data kan gekoppeld worden aan bestaande systemen zoals Salesforce.

Calculator.

Eenvoudig online een prijs berekenen of offerte aanvragen wordt steeds belangrijker voor consumenten. De juiste import van data, goede user experience en integratie in de customer journey dragen bij aan een goede calculator, configurator of offerte tool. Onze smeden kijken altijd hoe een nieuwe oplossing het beste in bestaande systemen en processen past.

Interesse in een van onze diensten?
We denken graag met je mee!

Cases

Amsterdam UMC

Applicatie, Website

Amsterdam UMC

Het Farmacotherapie team is een nieuw concept dat is ontwikkeld in het Amsterdam UMC – locatie VUmc. Binnen dit multidisciplinaire team...

Meer informatie
Inter Terminals

Applicatie

Inter Terminals

Inter Terminals is de op vier na grootste onafhankelijke aanbieder van bulkvloeistofopslag in Noord-Europa en de grootste in het VK en...

Meer informatie
Vesca

Applicatie

Vesca

Vesca is het geesteskind van Peter Broekman, Peter is in 1983 in het makelaarsvak gerold, naast makelaar is hij lang actief geweest als...

Meer informatie