Landingspage voor het platform.

Website: Electronic Invoicing Global.

Het idee voor het platform was volledig uitgewerkt. Toen bleef de vraag 'hoe komen de mensen terecht bij het platform' bij ons hangen. We hebben voorgesteld om een one-pager website te ontwikkelen.

Website: Electronic Invoicing Global
Branche

Dienstverlening

Product

Website


Over de klant

TriFinance helpt andere bedrijven door de focus te leggen op het soepel laten verlopen van dagelijkse werkzaamheden in finance, het verbeteren van de productiviteit en het streven naar een hogere operational excellence.

Klantvraag

De vraag van Trifinance: hoe kunnen we mensen informeren en enthousiasmeren over ons nieuwe e-invoicing platform? Daar hadden wij direct een antwoord op: een product website. Via deze website kunnen potentiële klanten informatie inwinnen over waarom dit product waarde heeft voor hun bedrijf. Bestaande gebruikers kunnen via de website inloggen op hun omgeving.

De opdracht was om de stijl van het platform terug te laten komen in de website. Hier hebben onze webdesigners uiteraard gehoor aan gegeven.

Oplossing & resultaat

Met de ervaring die de webdesigners op hebben gebouwd is er gekozen voor een one-pager. Een specifieke pagina die het hele verhaal verteld. Uiteraard bevat een one-pager een hoofdnavigatie met verschillende items. Hier kan men op klikken waardoor de pagina na de klik scrollt naar de desbetreffende informatie.

De klant is erg tevreden met het resultaat. De wereldbol (die langzaam ronddraait in de website) is vooral een eyecatcher bij binnenkomst, maar verteld op een visuele manier iets over het product. De rest van de pagina bevat vooral informatie die een potentiële klant wilt weten.

Website: Electronic Invoicing Global homepage

Andere klanten

Vereniging Openbaar Onderwijs

Website

Vereniging Openbaar Onderwijs

De Vereniging Openbaar Onderwijs behartigt de belangen van het openbaar onderwijs en streeft een onderwijssysteem na waarin kinderen van ouders...

Meer informatie
Platform: Electronic Invoicing Global

Platform

Platform: Electronic Invoicing Global

TriFinance helpt andere bedrijven door de focus te leggen op het soepel laten verlopen van dagelijkse werkzaamheden in finance, het verbeteren van...

Meer informatie
Mira Mundo Travel

Website

Mira Mundo Travel

Vanaf het moment dat Rhonda sinds 2005 de wereld over reisde, begon ze te dromen over het runnen van haar eigen reisorganisatie. In 2008 woonde en...

Meer informatie