Oplossingen

We bedenken frisse en creatieve ICT-oplossingen die impact hebben en rendement opleveren. We zijn niet voor niets een full service digital agency. Wat we voor u doen? Heel veel. Check onze uiteenlopende diensten maar.

Uw productwensen

We zoeken samen met u naar passende, meetbare oplossingen. Waar dit van toegevoegde waarde is, zetten we de SMIT. Academy in om u en uw collega’s in ontwikkelingen mee te nemen.

Bekijk recente projecten

E-commerce

Met onze e-commerce software krijg je meer tevreden klanten, zorg je voor een slimmere verkoop en verbeterde processen.

Websites

Moderne websites met een duidelijke boodschap

Maatwerk oplossingen

Applicaties die je bedrijf efficiënter laten werken

SEO en SEA

Hoger in Google? Zoekmachine optimalisatie is de oplossing!

Online Campagnes

Online is natuurlijk hét medium om directe interactie met je doelgroep aan te gaan. Juist dit unieke element in online advertising is een krachtige tool om betrokkenheid bij je merk te realiseren. 

Analyse en advies

Persoonlijk en deskundig advies. Op basis van de nieuwste marketing inzichten en ervaringen uit eigen praktijk geven wij jou al het advies om je website laten groeien.

Cloud en hosting

Met onze kennis zorgen wij ervoor dat jouw succes beveiligd en optimaal online blijft.

Mobiele- en web apps

De maatwerk oplossing om jouw organisatie mee te nemen in je broekzak. Het automatiseren van processen, personeel en andere resources, de mogelijkheden zijn eindeloos.

API en software koppelingen

Een website, webshop of app staat vaak niet op zichzelf. Vaak worden gegevens getoond die (ook) in een ander systeem beschikbaar zijn of worden er gegevens verzameld die (ook) in een ander systeem nodig zijn. Door onze koppelingen kunt u direct profiteren van reeds bestaande systemen.


© SMIT. Digitaal vakmanschap 2019

Limmen

Rijksweg 86

1906 BK Limmen

Amsterdam

Ankerweg 2

1041 AT Amsterdam