Pieter

Heb je vragen over onze aanpak of wil je graag een plannetje met ons smeden?

Neem contact op!

Wie zijn wij

Wij helpen onze klanten om online succesvol te worden, te zijn én te blijven.

Een mooie mix van designers, verhalenvertellers, strategen en techneuten. Bijna 16 in getal. Stuk voor stuk professionals die online opstaan en online naar bed gaan. Daartussen werken ze met ongekend enthousiasme en een onuitputtelijke inzet aan het online succes van de klant.

Duidelijkheid

Wij creëren op onze eigen manier. Gedreven en gepassioneerd. Duidelijk en direct. Vrolijk & vakbekwaam. Betrouwbaar en betrokken. Dat voel je en zie je terug in onze digitale creaties.

Onze Cultuur

Onze sfeer, onze cultuur, de reden waarom wij elke dag er weer voor gaan is moeilijk onder woorden te brengen, toch hebben wij ons enthousiasme en sfeer proberen neer te zetten in deze serie.

Ons gilde

Onze basis bestaat uit vakmensen die al 10 jaar meedraaien bij ons, ook geven we ruimte aan jong talent, weliswaar na nauwkeurige selecties. Met onze SMIT. Academy leiden wij talenten rap op tot een SMIT. Verder hebben wij ons flexibele gilde wat ons alleen maar versterkt, en ook omdat deze experts al jaren meelopen zijn ze goed ingespeeld op onze visie van vakmanschap en kwaliteit.


© SMIT. Digitaal vakmanschap 2019

Limmen

Rijksweg 86

1906 BK Limmen

Amsterdam

Ankerweg 2

1041 AT Amsterdam