Wij zetten ideeën om
in platformen die werken

We maken samen belangrijke keuzes om het perfecte platform te realiseren wat jouw doelen behaalt. Met onze visuele en technische ervaring nemen we jou mee op reis. Tijdens de reis ontdek je het geheim van de smit.

Wil jij een kosteloze brainstorm-sessie inplannen?

088 44 70 000 Meer informatie

We geven je de benodigdheden voor een succesvol platform

Wij bouwen platformen voor bedrijven die vooruit willen, een nieuw business plan hebben of gewoon flink tijd willen besparen door middel van platform automatisering.

Duidelijke business strategie

Een strategie kan je ook zien als een bepaald beleid, plan of aanpak. SMIT. biedt uitkomst in verschillende soorten strategieën. Zo kan je de meest vooruitstrevende doelen bereiken.

Een uitgedacht concept

SMIT. denkt mee met jouw concept ideeën. We treden op als partner om jouw ideeën omzetten in een concreet concept om uiteindelijk naar een succesvol platform toe werken.

Onderscheidend design

Met een design sprint kunnen we het gehele platform visueel vormgeven. Je weet direct hoe het wordt en kan ook onderzoek doen bij de doelgroep. Het is jouw prototype, dus ga je gang.

Maatwerk development

We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het realiseren van technische oplossingen. Onze developers hebben menig platform gerealiseerd en gebruiken de meest sterkte technieken.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Gegevens achter laten Direct bellen

Een platform laten maken,
hoe werkt dat dan?

Samengevat doorlopen we in de basis 4 fasen.

01.

De conceptfase

Het uitdenken van je business strategie en platform concept. Een featurelijst maken en de customer journey ontwikkelen. Uiterst belangrijk ter voorbereiding van het design prototype.

02.

Design prototype

Onze webdesigners gaan aan de slag met de schetsen van het platform. Deze schetsen worden omgezet in een design prototype. Met een minimale investering jouw nieuwe platform in kaart gebracht.

03.

Platform ontwikkeling

Een goede investering in doordachte techniek is het allerbeste fundament. Onze in-house developers bouwen het design prototype om naar een werkend platform. Precies wat je er van verwacht.

04.

Lanceren & doorontwikkelen

Het platform is klaar voor lancering. We maken alle aspecten in orde zodat jouw platform klaar is voor de buitenwereld. Daarna kunnen we altijd kijken waar winst te behalen is.

1. Concept Ideeën uitwerken

2. Design Prototype ontwerp

3. Feedback

4. Development Realisatie

5. Lancering

In dit proces nemen we je stap voor stap mee.

Joey Senior Developer / Manager

Joey helpt je graag verder!

Joey heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het coördineren en ontwikkelen van platforms. Met deze ervaring gaat hij graag om tafel om jouw nieuwe platformwensen te bespreken.

Controle over budget

Project onderverdeeld in duidelijke fases met stricte budget controle. Erg belangrijk: van te voren maken we duidelijke afspraken en is de scope helder.

Langdurige relatie

Eén persoonlijk aanspreekpunt die mensentaal spreekt tijdens het hele proces. We staan nu, tijdens de reis en na de reis altijd voor je klaar.

Kennis in-house

Mocht het wenselijk zijn zit je aan tafel met de designers en programmeurs om hun kennis met jou te delen. De inzichten van onze smitten zijn nou goud waard.

Met een nuchtere aanpak maken we al 15 jaar sterke platformen.

Al 15 jaar smeden wij plannen met nieuwe klanten. Veel van deze klanten zijn ook al 15 jaar klant bij SMIT. Digitaal vakmanschap. Tot op de dag van vandaag ontdekken onze klanten het geheim van de smit: persoonlijke benadering, vakmanschap en helderheid. We leveren sterke doordachte digitale producten met randstad kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs!

Trifinance: Electronic Invoicing Global
Budget: 80KFinancial platform

Trifinance

s Werelds grootste e-invoicing compliance database

Wereldwijd platform dat je wegwijs maakt in een jungle van facturatieregels. Met een netflixmodel kan je elke maand alle huidige en toekomstige regelgeving voor e-facturering in meer dan 100 landen bekijken.

De Koopsom
Financieel platform

De Koopsom

Met De Koopsom heb je de regie in eigen hand

De Koopsom is een door SMIT. ontwikkeld financieel platform, die het beleggen in vastgoed makkelijk en laagdrempelig maakt.

Drankdozijn
Budget: 650KE-commerce platform (multi-shop)

Drankdozijn

Een slok op een borrel

In plaats van 1 webshop draait deze Europese groothandel in drank verschillende webshops met verschillende designs en met elk een eigen prijsbeleid. Sommige voor b2b, andere voor b2c, maar allemaal gevoed vanuit 1 database en CMS.

Exercise At Home
Budget: 4KMedisch platform

Chiropractie Castricum

Huiswerk van je chiropractor!

Omdat 1x per 2 weken een uurtje naar de chiropractor niet voldoende is, geeft deze chiropractor je een paar keer per week huiswerk mee. Met periodieke coachingvideo's ben je nog sneller van je klachten af.

Kleverlaan Verhuurtool
Budget: 40KPlanningsplatform

Kleverlaan

Something borrowed...

Maak snel meerdere verhuurbedrijven aan en zoveel je wilt met deze multitenant SaaS-oplossing. Uiterst schaalbaar en direct inzetbaar!

Finish Building
Budget: 55KOfferteplatform

Finish Building

Wij loodsen je door de offerte-jungle

Met 300+ offerteaanvragen per week voor mini-loodsen werd het Finish iets te gek. Daarom deze vliegensvlugge calculatietool. Van 4 uur rekenen met de hand naar 8 minuten per lead en direct door naar Salesforce.

Printadres
Budget: 3KE-commerce platform

Printadres

Super simpel, en zo handig

Voor het verzamelen van jouw adressen voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, bruiloften, uitvaarten. Handig en de volgende dag in huis als een pakketje etiketten.

Inter Terminals
Budget: 145KOlie terminal planner

Inter Terminals

Schipper mag ik overvaren

Gestart als simpele online planningstool, nu uitgebreid tot een webapplicatie die de gehele terminal aanstuurt. Deze maakt de planningsafdeling overbodig en de dagelijkse workflow realtime en foutloos. Met vele schepen van $100.000 per dag is tijd letterlijk geld!

Amsterdam UMC
Budget: 80KMedisch platform

VUmc farmacologie

Supersnel medisch advies, zonder bittere pil

De afdeling Interne Geneeskunde en Farmacotherapie werkt met slimme software en slimmere methodes om 'foutloos' medicijnen voor te schrijven. De arts kan door slimme beslisbomen direct de juiste beslissing maken in cruciale secondes.

Softmint
Budget: 65KCommunity platform

Softmint

De goede inrichting kiezen

Softmint is dé nieuwe all-in-one interieurtool waarmee je in een handomdraai oogstrelende presentaties maakt voor je klanten. De plek waar alles samenkomt in één heldere, strakke werkomgeving.

Vesca
Budget: 75KOfferte platform

Vesca

Waardering voor uw woning

Met een ingenieus algoritme vindt Vesca op een logische wijze referentiewoningen voor de door u te waarderen woning. Uitgangspunt bij de waardering is de locatie en aansluitende waardes. Taxeer vanuit je luie stoel!

RadioCloud
Budget: 80KCommunity platform

Radio Advies Bureau

s Werelds grootste radiocommercial database

Met 120.000 commercials vind je alle radiocommercials die te horen zijn geweest op de Nederlandse radiozenders. We gaan terug tot 2007 en dat levert veel reclamemateriaal op. Daarom kun je eenvoudig zoeken op o.a. adverteerder, branche en periode.

Vetclass
Budget: 175KKennisplatform

Boehringer Ingelheim

Gezonde honger naar kennis

Met deze allesomvattende tool blijven artsen periodiek terugkomen voor e-learnings, bijeenkomsten en webinars. Zeer geliefd in de medische gemeenschap, interactief en geaccrediteerd!

Bijenkorf
Budget: 120KE-commerce platform

Bijenkorf

Om je vingers bij af te likken

Webshops voor versproducten of delicatessen uitrollen en realtime koppelen met de 6 vestigingen. Daarnaast het synchroniseren van databases, inkoopprognoses maken en nog vele andere technische taken voor onze developers.

Vereniging Openbaar Onderwijs
Budget: 65KKennisplatform

Vereniging Openbaar Onderwijs

Beste jongetje van de klas

De Vereniging Openbaar Onderwijs behartigt de belangen van het openbaar onderwijs. Naast het opleiden, staan ze met deze flinke kennissite alle basisscholen, medezeggenschapsraden en ouders te woord.

Zorro
Budget: 210KCommunity platform

Zorro

De held van de werkvloer

Dit platform werk volgens het Carl Jung-principe. In de basis match je een complex algoritme aan de juiste werkgever en vooral de beste werkomgeving. Met 30 simpele vragen breng je jouw gehele persoonlijkheid in beeld.

46seconden video-interacties
Budget: 28KGame platform

46seconden

Dé lockdown kroeg met live korte ontmoetingen!

Met 46sec heb je in een uurtje veel nieuwe contacten, compleet willekeurig. Met een algoritme en een krachtige videoserver matchen wij je met mensen online voor de korte ontmoeting. Binnen 46 seconden moet je beslissen: groen, oranje of helaas... rood!

Heemskerk Flowers - Flowershop
Budget: 65KE-commerce platform

Heemskerk Flowers

Bloemen, fleurs, flowers, Blumen

Niks zo snel als een veilingklok. Partijen vliegen af en aan in duizenden soorten, kleuren en maten. Heemskerk Flowers kent het spel. De bloemenmarkt zelf start in Nederland en gaat daarna de hele wereld over.

Heemskerk Flowers
Budget: 45KInspiratie/Deelplatform

Heemskerk Flowers

Bloemisten zijn kunstenaars

Een samensmelting van Pinterest en een wedstrijd, zo zou je het Inspiration Center kunnen noemen. De klanten van Heemskerk, veelal bloemisten, laten dagelijks hun meest bijzondere bloemstukken zien. Bovendien direct te bestellen.

Medclass
Budget: 180KKennisplatform

Boehringer Ingelheim

Medische kennis bijspijkeren, online en offline

MedClass is het nascholingsinstituut van Boehringer Ingelheim Ingelheim Ingelheim en biedt geaccrediteerde nascholing voor professionals in de gezondheidszorg. MedClass organiseert meer dan 500 geaccrediteerde nascholingsbijeenkomsten per jaar en heeft een ruim aanbod in online nascholingen.

Luchtpunt
Budget: 20KKennisplatform

Boehringer Ingelheim

Dat lucht op

Je hebt net de indicatie COPD/Astma gehad. Hoe nu verder en wat is de impact? Samen met specialisten helpt dit platform jou en je omgeving met raad en daad.

Online Audio Data
Budget: 35KKennisplatform

Radio Advies Bureau

Alle luistercijfers op 1 plek!

Het complete audio/radiolandschap in 1 handige vergelijkingstool. Met 3 clicks weet jij waar je jouw radiocommercial moet inzetten.

Worldofwhisky.nl proeverij
Budget: 15KCommunity platform

Maxxium

Met een goed glas whisky...

Met honderden proeverijen per jaar houdt Maxxium overzicht van alle event data, aanwezigen, reviews en verbruik. Maar vooral een mooie plek om mensen te laten deelnemen.

Melden-app
Budget: 28KMedisch platform

Boehringer Ingelheim

Verwerking van een complexe stroom van bijwerkingen

Door middel van een ingenieus interface met meedenkend 'clickpad' vullen diereneigenaren en dierenartsen snel een productklacht in.

Waterdrinker
Budget: 225KE-commerce platform

Waterdrinker / Bloemenveiling

Snel en internationaal!

Naast een groot marketingoffensief richting de b2b, bouwen wij complexe backendsystemen in deze vliegensvlugge retailsector. Gekoppeld aan alle denkbare hardware en systemen. Websites in alle Europese talen.

Boehringer Interactief
Budget: 850KMedisch platform

Boehringer Ingelheim

Europa's grootste artsen- en kennisdatabase

In een lastig online landschap wisten wij met knappe mix van techniek, design, strategie & marketing deze multichannel farmaceut uit Alkmaar leidend te maken. En dat met meetbare resultaten en conversie.

Astma/Copd Inhalatorkaart
Budget: 28KKennisplatform

Boehringer Ingelheim

Adem in, adem uit

Het Astma/Copd medicatiespeelveld is constant in beweging. Honderden pufjes zijn in omloop, maar welke past nu bij mijn patiënt? Met simpele filters en keuze-checkboxen helpt deze tool de longarts of huisarts bij een gedegen keuze.

Kom in contact!

Onze smitten gaan graag met je om de tafel zitten op jouw wensen te bespreken. Kom gerust langs om onder het genot van een kop koffie te brainstormen!

Liever zelf een contact opnemen?

088 44 70 000 - info@smit.net

Wat gebeurd er na het contact opnemen met SMIT. Digitaal vakmanschap?

Stap 1. We zoeken contact met je op om een brainstormsessie in te plannen.

Stap 2. We zetten alles op papier en werken het concept uit.

Stap 3. We maken een offerte en bespreken de vervolgstappen.