Website

Sensoterra

Een visuele uitleg van een uniek product en beschikbaar in drie talen.

Brance Handel / groothandel
Type Website
Multi language website

Over de klant

Het doel van Sensoterra is om betere besluitvorming voor landbeheer mogelijk te maken door middel van slimme bodemvochtmetingen. Dit gebeurt door gebruik te maken van draadloze bodemvochtsensoren, the Internt of things en specifieke software.

Klantvraag

Sensoterra had een bestaande website welke niet meer voldeed aan de geldende standaarden voor webdesign en gaf bezoekers een onvoldoende duidelijk beeld van de diensten en producten die Sensoterra aanbiedt. Voor een nieuwe website moesten naast een update van het design met name de producten beter gepresenteerd worden. Als internationale onderneming moest de nieuwe website ook eenvoudig meertalig te beheren zijn. Ook zag men graag dat de website sneller zou werken en dat er meer mogelijkheden waren om bezoek te converteren naar contact. Sensoterra heeft dit verzoek bij meerdere leveranciers uitgezet waarbij de keuze uiteindelijk op SMIT. is gevallen.

Oplossing & resultaat

Nadat de keuze op SMIT. is gevallen zijn we verder gegaan met de inventarisatie van wensen en content alvorens dit te verwerken in de eerste ontwerpen. Na het afstemmen met de klant van de designs en het verder uitwerken is overgegaan tot de ontwikkeling van de website. Hierbij is het CMS zo opgezet dat de klant direct kon beginnen met het beheren van de content in twee talen. Binnen de website hebben we extra calls to action geplaatst die bezoekers bewegen tot een contact of offerte aanvraag. Om te zorgen dat de website onder alle omstandigheden optimaal presteert en maximaal beveiligd is maken we gebruik van Cloudflare. Door het toepassen van analytics en Google Tag Manager kan conversie van de verschillende CTA’s gevolgd worden.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.