Website

Casa Xavi

Drie websites in drie talen voor de promotie van een exclusief vastgoedproject aan de Costa Brava.

Brance Bouw / vastgoed
Type Website
Vastgoedproject website maken

Over de klant

Casa Xavi is een samenwerking tussen Hooyschuur architecten & adviseurs en Veerman&Colomo. Op een prachtige locatie aan de Costa Brava wordt Casa Xavi ontwikkeld. Een luxe villa met 4 slaapkamers, geschikt voor permanente bewoning of als tweede woning. De locatie is gelegen in de urbanisatie Roca de Malvet, een groene bergtop in de gemeente Santa Cristina d’Aro. De kavel op de berghelling biedt een magnifiek uitzicht over het groene dal, de Middellandse zee en de plaatsen Sant Feliu de Guixols en S’ Agaró. 

Klantvraag

Hooyschuur architecten heeft SMIT. gevraagd om een ontwerp van Stef ontwerpt te vertalen naar een website die niet alleen voor drie vergelijkbare projecten in te zetten was maar in drie talen beschikbaar gemaakt kan worden. De website moet onderdeel zijn van de verkoopinformatie van dit luxe project aan de Costa Brava waar Hooyschuur met een partner drie villas realiseert.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft op basis van het aangeleverde ontwerp de website zo ingericht dat alle informatie en met name visuele content goed tot zijn recht komt en de uitstraling van het project evenaart. Voor elke villa is een aparte domeinnaam geregistreerd en elk domein heeft zijn eigen CMS, Content Management Systeem. In het CMS kan de content in drie talen beheert worden. Zoals bij elke website worden door middel van Google Analytics de bezoekersaantallen bijgehouden en zorgt SMIT met haar hosting voor 24/7 online beschikbaarheid van de websites.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.