Hoe kunnen we jou verder helpen?

Aan de slag

Geïnspireerd door onze klantcases of zelf een nieuw idee voor een maatwerk applicatie? Wij horen graag van je. Kom langs, bel of stuur een berichtje of een mail en we bespreken de mogelijkheden.

Lees meer

Klein team. Klare taal.

Techniek is de basis van ons werk, maar communicatie is misschien nog wel belangrijker. Daarom eerst een goed gesprek! Bij SMIT. vervelen we je niet met ellenlange technische verhalen, maar communiceren we in klare taal. Je wilt tenslotte niet tot in detail weten hóe iets werkt, maar vooral wat het je oplevert.

En terecht. Wel betrekken we je graag bij het proces van ontwikkeling, zodat we echt samen iets creëren. Ons team is klein, dus je hebt altijd te maken met dezelfde contactpersonen. Onze klanten kunnen rekenen op veel persoonlijke aandacht.


Tjardo Designer / Developer

Tjardo helpt je graag verder

Heb je vragen over dit specifieke onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken om te brainstormen? Neem gerust contact op, dan gaan we aan de slag.


Weet je het nog niet helemaal?

Is het nog niet helemaal duidelijk waar je naar op zoek bent? Geen probleem! We hebben een aantal scenario's voor je klaar staan die je misschien op weg kunnen helpen om jouw vraag beter te kunnen beantwoorden.

Kun je je (deels) vinden in een van onze vraagstukken, we komen graag met je in contact om uit te zoeken waar jij en je onderneming op zoek naar zijn.

 

Ik wil een nieuwe website met huisstijl laten ontwikkelen.

Persoonlijk contact is belangrijk in elk creatief proces. We starten dan ook graag met een persoonlijke intake op locatie. In deze meeting willen wij graag weten wat we voor jou kunnen betekenen. De mogelijkheden zijn tenslotte oneindig.

Onze designers geven een visuele identiteit aan jouw nieuwe website. Dit gebeurt op basis van de huisstijl, in combinatie met het toevoegen van sfeer en karakter. Toch is de gebruikerservaring van jouw nieuwe website minstens zo belangrijk.

Meer over websitesHier ben ik naar op zoek!

Ik wil mijn huidige website updaten of vernieuwen.

We leven in een snel ontwikkelende digitale wereld. Digitale transformatie is nodig om je doelgroep continu aan te blijven spreken. Op deze manier blijf je te allen tijde relevant in jouw branche.

Onze definitie van digitale transformatie: 'de omschakeling van jouw digitale middelen die inspelen op nieuwe behoeftes en verwachtingen van jouw doelgroep'.

Digitale transformatieHier ben ik naar op zoek!

Ik wil een online platform laten ontwikkelen, hoe gaat dat in zijn werk?

Een online platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep, maar ook andersom!

Bij SMIT. ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien. Wij vertalen jouw businessuitdaging naar een online platform.

Meer over platformsHier ben ik naar op zoek!

Ik heb een idee dat ik graag wil uitwerken, maar weet niet zo goed hoe nu verder.

Hoe ga je van een goede bedrijfsstrategie naar een concreet en meetbaar plan? Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de bedrijfsstrategie en de invulling van je plan.

Het is de creatieve vertaling van je idee naar een exact en correct geheel. Een concept bestaat uit content en vorm. Hierbij kan je je afvragen: wat ga ik als merk vertellen en hoe ga ik dit doen?

ConceptontwikkelingHier ben ik naar op zoek!

Staat jouw vraagstuk er niet bij?

Er zijn natuurlijk ontelbaar scenarios mogelijk om een digitaal product te creëren. We gaan graag met je om tafel om te kijken hoe we jouw 'probleem' kunnen vertalen naar een creatieve oplossing.

Zullen we contact met je opnemen?

Ben je nu even niet in de gelegenheid om contact op te nemen? Dat is geen probleem. Als je jouw telefoonnummer bij ons achterlaat informeren we je telefonisch over dit onderwerp!

Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.