Financieel platform

De Koopsom

De Koopsom is een door SMIT. ontwikkeld financieel platform, die het beleggen in vastgoed makkelijk en laagdrempelig maakt.

Brance Bouw / vastgoed
Type Platform
De Koopsom

Over de klant

De Koopsom is een vertrouwd platform voor investeerders door heel Nederland en maakt beleggen in vastgoed makkelijk en laagdrempelig. Je krijgt de tools in handen om zelf je eigen vastgoed financiering aan te vragen. Het gebruiksvriendelijke dashboard geeft actueel inzicht in de status van de aanvraag en biedt de mogelijkheid om de benodigde documenten op eigen tempo in te dienen.

Het kantoor is gelegen in het bruisende Haarlem waar de oprichters zich dagelijks bezighouden met hypotheken en vastgoedfinancieringen.

Klantvraag

SMIT. heeft vanaf de geboorte van De Koopsom dichtbij de oprichters gestaan. Omdat we er vroeg in het ontwikkelproces bij waren, mochten we over vele zaken meedenken.

De klantvraag van De Koopsom was duidelijk, een gebruiksvriendelijk platform waarbij de klant zelf de regie heeft om zijn eigen vastgoed financiering aan te vragen. Het klinkt eenvoudig, en dat moest het resultaat ook worden. Desalniettemin was het een goede uitdaging voor SMIT. om de klantvraag tot een succesvol platform te vertalen. Brainstormsessies, een goed uitgewerkte User Flow en een daarbij aansluitende User Interface, slimme, krachtige functionaliteiten en een scherp oog op veiligheid. Dat werd de basis.

Oplossing & resultaat

Meetings, brainstormsessies, nieuwe ideeën, kleine wijzigingen in de koers om de klantvraag nog beter te beantwoorden. Er is veel tijd en aandacht gestoken in het fundament, zowel door de designers als de developers. We hebben al onze expertise in de strijd gegooid, alle SMITTEN waren van belang.

En het staat er, een gebruiksvriendelijk, laagdrempelig platform met een vertrouwde, moderne uitstraling.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.