Website

Hooyschuur

 Een geheel nieuw functioneel en visueel ontwerp afgerond met de migratie van alle content voor Hooyschuur architecten.  

Brance Bouw / vastgoed
Type Website
Vastgoed website laten maken

Over de klant

Omgevingsgedreven ontwerpen: gebouwen ontwerpen passend in omgeving en landschap. Of het nu gaat om renovatie, transformatie of nieuwbouw: iedere opdracht wordt vanuit dit perspectief gekoesterd.

Klantvraag

Via Stef ontwerp, een van de bedrijven uit het netwerk van SMIT., kwam Hooyschuur architecten met het verzoek om een ontwerp van Stef om te zetten naar een website. De bestaande website voldeed niet meer aan de huidige eisen en sommige pagina’s werkten in zijn geheel niet meer. Tijdens de analyse en in de gesprekken met de klant kwam naar voren dat het belangrijkste doel van de website was dat bezoekers een goed beeld kregen van het uitgevoerde werk en dat zij vervolgens eenvoudig contact kunnen opnemen met Hooyschuur.

Oplossing & resultaat

Na de inventarisatie en overleg met de klant zijn onze smeden aan de slag gegaan met het ontwerp en hebben dit vertaald naar benodigde pagina’s en deze gekoppeld met het CMS. Het gebruik van het CMS stelt Hooyschuur in staat om na oplevering van de website verschillende content up to date te houden en nieuwe projecten toe te voegen aan het portfolio.
Voor het weergeven van het uitgebreide portfolio van Hooyschuur hebben we een oplossing gesmeed die het eenvoudig maakt om door de verschillende categorieën van projecten te navigeren. SMIT. heeft Hooyschuur verder ontzorgd door alle content van de oude website te migreren naar het nieuwe CMS.
SMIT. draagt tevens zorg voor de hosting en het beheer en onderhoud van de site, hiermee wordt alle code op de website indien nodig aangepast aan nieuwe online standaarden waardoor alle pagina’s te allen tijde blijven functioneren.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.