Maatwerk applicatie

Inter Terminals

Drag en drop oplossing voor het plannen van het laden en lossen honderden schepen op jaarbasis.

Brance Industrie
Type Applicatie
Maatwerk applicatie logistiek | SMIT. Digitaal vakmanschap

Over de klant

Inter Terminals is de op vier na grootste onafhankelijke aanbieder van bulkvloeistofopslag in Noord-Europa en de grootste in het VK en Scandinavië, met meer dan 5,8 miljoen kubieke meter opslagcapaciteit (ongeveer 37 miljoen vaten) verspreid over 23 terminals.

Klantvraag

Inter Terminals beschikt in Amsterdam over negen jetties ofwel plaatsen waar schepen kunnen aanmeren om hun lading over te slaan naar een bulkopslag. Om het overzicht te houden over de capaciteit van de verschillende jetties en schepen die zijn ingepland om aan te leggen bij een van jetties zocht Inter Terminal een online oplossing voor hun planners.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft samen met Inter Terminals de wensen geformuleerd en uitgewerkt aan het begin van het project. Naast de planning stonden gebruiksgemak, notificaties en mogelijkheden om beschikbaarheid van een jetty aan te passen centraal. De smeden hebben de wensen van de klant vertaald naar een drag en drop interface waarbij de planning in een oogopslag duidelijk is en net zo makkelijk aangepast kan worden en planners notificaties ontvangen van veranderingen. 

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.