Visueel in kaart brengen

Rapid prototyping / Designsprint

Wij helpen ondernemers met creatieve, besluitvormende sprints om versneld behoefteonderzoek te kunnen doen, voordat een ondernemer gaat investeren in een website of platform. Zo wordt er veel tijd, geld en daadkracht bespaard, en ontstaan er uiteindelijk betere oplossingen waar ook daadwerkelijk behoefte aan is bij de doelgroep.

Lees meer

Hoe werkt deze sprint?

Onze designers staan per direct klaar voor een kick-off meeting. In deze meeting worden verschillende onderdelen besproken. Zo bespreken we visuele en technische eisen voor jouw product.

  • Wat voor product gaan we maken?
  • Hoe gaan we dit product maken?
  • Is er al een huisstijl?
  • Wat is de doelgroep?

Deze vraagstukken worden direct getackeld in de kick-off meeting. Op deze informatie kan ons designteam aan de slag met de vormgeving.

Indeling van jouw product

Als alles duidelijk is voor onze designers gaan ze aan de slag met de vormgeving van jouw product. Er worden wireframes ontwikkeld, die precies laten zien welke indeling jouw pagina's krijgen. Dit proces is uiterst belangrijk, omdat we hier vooral nadenken over de gebruikerservaring van het product. We maken bewuste keuzes op basis van de wensen van de doelgroep. Als de wireframes afgerond zijn delen we deze graag in een wireframe-meeting.

Het uitwerken van jouw product

Als de wireframes akkoord zijn gaan we aan de slag met het visuele plaatje: het ontwerp van jouw digitale product. In deze fase gaan de designers de wireframes tot leven brengen in een visueel ontwerp. Hier houden we onder meer rekening met typografie, kleuren en vormgeving van elementen.


Tjardo Designer / Developer

Tjardo helpt je graag verder

Heb je vragen over dit specifieke onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken om te brainstormen? Neem gerust contact op, dan gaan we aan de slag.


Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.