Een extra verzoek of een foutmelding

Support

Een extra verzoek of onverhoopt een foutmelding. De SMIT. support lijn: hieronder vind je een uitleg over hoe onze smitten support verlenen op onze digitale producten.

Lees meer
  1. Een verzoek voor een aanpassing of onverhoopt een storing of foutmelding, stuur een mail met zoveel mogelijk informatie en mogelijk inclusief een screenshot naar support@smit.net.
  2. Zodra de mail binnenkomt bij SMIT. wordt automatisch een ticket aangemaakt en krijgt een supportmedewerker een melding. De supportmedewerker wijst het ticket toe aan de juiste smit en deze gaat aan de slag met jouw verzoek of foutmelding.
  3. Je ontvangt een e-mail met een link naar het support-systeem en jouw ticket zodat je de voortgang en status kunt controleren. Ook kan je via dit systeem reageren op vragen van de medewerker en eventuele aanvullende informatie verstrekken.
  4. Wanneer jouw vraag is beantwoord of de foutmelding is opgelost dan ontvang je een melding dat het ticket gesloten wordt.

Wat betekent dit voor jou in de praktijk?

- Continuïteit van dienstverlening en een overzicht van openstaande tickets.
- Eén aanspreekpunt voor alle afgenomen ICT diensten, online vraagstukken en behoeften.

Prioriteit

P1: Volledige onbeschikbaarheid van de dienst
P2: Gedeeltelijke onbeschikbaarheid van de dienst, spoedverzoek op content aanpassingen
P3: Incidenten met uitgestelde gevolgen, verminderde prestaties
P4: Kleine correcties
P5: Gebruikersvragen

Escalatie- en meldingsprocedure

Mocht je van mening zijn dat jouw ticket niet de juiste prioriteit krijgt, geef jouw escalatie dan altijd via twee kanalen door en start de titel van de melding altijd met het prioriteitsniveau.

Een melding dient altijd te worden voorzien en te beginnen met het prioriteitsniveau voor de melding zoals bijv. bij een kritieke melding: P1 De website is niet meer bereikbaar.

De mogelijke kanalen waar je ons op kunt bereiken staan in de onderstaande tabel aangegeven met de bijbehorende contactgegevens.

Digitaal kanaal P1 & P2 P3 t/m P5
E-mail support@smit.net support@smit.net
Telefoon 088 447 00 01 088 447 00 00
SMS Op aanvraag -

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.