Moderne makelaars met moderne tools

Vesca

Eenvoudig en betrouwbaar de waarde bepalen van een woning, onmisbaar voor een makelaar en een mooie opdracht voor SMIT.

Brance Bouw / vastgoed
Type Applicatie
Makelaars applicatie

Over de klant

Peter is in 1983 in het makelaarsvak gerold, naast makelaar is hij lang actief geweest als hypotheekadviseur. Met zijn voorliefde voor wiskunde heeft hij een ingenieus algoritme bedacht wat elke huis in nederland op afstand kan maatstaven en taxen vanuit uw kantoor.

Klantvraag

In een veranderende markt is actuele en correcte waardebepaling van groot belang en hoe accurater en sneller een waardebepaling uitgevoerd kan worden hoe groter het voordeel voor de makelaar. Peter Broekman zag in de huidige markt dat er ruimte was voor verbetering van het snel bepalen van de waarde van een woning. Dit op basis van beschikbare databases met vastgoedgegevens en rapportages. Voor de technische uitwerking en ontwikkeling heeft Peter Broekman contact opgenomen met SMIT.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft gedurende de ontwikkeling nauw samengewerkt met Peter om zo tot een oplossing te komen die alle verwachtingen zou overtreffen. Centraal staan het eenvoudig actueel houden van de data op basis waarvan waardes worden bepaald, het actueel houden dient ook zo efficiënt mogelijk te gebeuren. Voor het gebruik van de oplossing kunnen NVM makelaars zich online aanmelden, het accountbeheer is ook door SMIT. ontwikkeld en voorziet ook in de betaling van de maandelijkse licentie kosten. Het eindresultaat is een zeer gebruiksvriendelijk platform wat makelaars tijd bespaart en betere informatie geeft voor de waardebepaling van een woning.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.