Moderne makelaars met moderne tools

Vesca.

Eenvoudig en betrouwbaar de waarde bepalen van een woning, onmisbaar voor een makelaar en een mooie opdracht voor SMIT.

Vesca
Branche

Bouw / vastgoed

Product

Applicatie


Over de klant

Vesca is het geesteskind van Peter Broekman, Peter is in 1983 in het makelaarsvak gerold, naast makelaar is hij lang actief geweest als hypotheekadviseur. Op deze manier is Peter al bijna veertig jaar bezig geweest met de woningmarkt en de waarde van woningen. 

Klantvraag

In een veranderende markt is actuele en correcte waardebepaling van groot belang en hoe accurater en sneller een waardebepaling uitgevoerd kan worden hoe groter het voordeel voor de makelaar. Peter Broekman zag in de huidige markt dat er ruimte was voor verbetering van het snel bepalen van de waarde van een woning. Dit op basis van beschikbare databases met vastgoedgegevens en rapportages. Voor de technische uitwerking en ontwikkeling heeft Peter Broekman contact opgenomen met SMIT.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft gedurende de ontwikkeling nauw samengewerkt met Peter om zo tot een oplossing te komen die alle verwachtingen zou overtreffen. Centraal staan het eenvoudig actueel houden van de data op basis waarvan waardes worden bepaald, het actueel houden dient ook zo efficiënt mogelijk te gebeuren. Voor het gebruik van de oplossing kunnen NVM makelaars zich online aanmelden, het accountbeheer is ook door SMIT. ontwikkeld en voorziet ook in de betaling van de maandelijkse licentie kosten. Het eindresultaat is een zeer gebruiksvriendelijk platform wat makelaars tijd bespaart en betere informatie geeft voor de waardebepaling van een woning.

Makelaars applicatie homepage

Mobile first

Ook Vesca is ontworpen voor zowel desktop als mobiel

Andere klanten

Hooyschuur

Website

Hooyschuur

Omgevingsgedreven ontwerpen: gebouwen ontwerpen passend in omgeving en landschap. Of het nu gaat om renovatie, transformatie of nieuwbouw: iedere...

Meer informatie
Casa Xavi

Website

Casa Xavi

Casa Xavi is een samenwerking tussen Hooyschuur architecten & adviseurs en Veerman&Colomo. Op een prachtige locatie aan de Costa Brava...

Meer informatie