Platform voor veterinaire nascholing

Vetclass

Dit online platform is gerealiseerd op initiatief van Boehringer Ingelheim . Het biedt dierenartsen geaccrediteerde online nascholingen aan in samenwerking met specialisten en deskundigen. Dit op innovatie wijze, praktijkgerichte uitbreiden van kennis is geheel onafhankelijk van tijd en plaats mogelijk.

Brance Pharma / medisch
Type Platform
Vetclass

Over de klant

Boehringer Ingelheim investeert al jaren fors in educatie. Ze hechten grote waarde aan het delen van vakkennis, zowel online als offline. SMIT. werkt al vanaf 2014 samen met Boehringer. Als kenner in het e-learning landschap heeft SMIT. een adviserende rol gespeeld om het platform Vetclass uiteen te zetten, te ontwikkelen en te vermarkten.

Klantvraag

 

De uitdaging die we kregen was het ontwikkelen van een veterinair nascholingsplatform voor dierenartsen. Een plek waar 'on demand' webinars en live nascholingen gevolgd kunnen worden. SMIT. ontwikkelde een huisstijl, marketingstrategie en een krachtig online platform. Door de modulaire aanpak wisselen Nederland, het Verenigd Koninkrijk en andere EU landen nu onderling gemakkelijk en snel content uit.

Oplossing & resultaat

Na vele jaren heeft Vetclass een welverdiende plek verdiend als startpunt voor de veterinaire professional. Meer dan 10.000 dierenartsen komen periodiek terug voor informatie of bijscholing. Een dierenarts is immers nooit uitgeleerd. Vetclass biedt een overzichtelijke plek om thuis of op de praktijk via een computer, tablet of smartphone in alle gemak de veterinaire kennis bij te houden en te vergroten. Het grote voordeel? Dat dit overal en altijd mogelijk is.

E-learning, web-based training, blended leren: het heeft allemaal een boost gehad tijdens de Covid-periode. Het Vetclass-platform heeft in korte tijd een flinke groei meegemaakt. Het zijn mooie methodes om contact te houden met de professional en om de audience uit te bouwen.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.