Website

Vereniging Openbaar Onderwijs

Een uitgebreid aanbod van informatie voor verschillende doelgroepen is door SMIT. in een gebruiksvriendelijk website gegoten.

Brance Dienstverlening
Type Website
Onderwijs website laten maken

Over de klant

De Vereniging Openbaar Onderwijs behartigt de belangen van het openbaar onderwijs en streeft een onderwijssysteem na waarin kinderen van ouders van alle gezindten met elkaar naar school gaan, met elkaar leven en dus ook met elkaar leren.

Klantvraag

Via een online zoektocht en selectie kwam de VOO, Vereniging Openbaar Onderwijs bij SMIT. terecht. Hun vraag ging niet alleen over een nieuwe website maar SMIT. kreeg het verzoek om ook het logo en de huisstijl onder handen te nemen. Een belangrijke vereiste voor de nieuwe website was een koppeling met STB, het systeem waarin VOO de verschillende cursussen beheert die zij aanbieden. Het gaat hierbij om informatie over de inhoud van de cursus maar ook om beschikbare cursusdata en de mogelijkheid om je direct aan te kunnen melden voor een cursus.

Oplossing & resultaat

De opdracht vanuit de VOO was duidelijk en onze Art Director Renik ging na de briefing aan de slag met het ontwerpen van logo en huisstijl alvorens dit te vertalen naar ontwerpen voor de website. Tegelijkertijd kon technisch geïnventariseerd worden hoe data tussen de website en STB uitgewisseld moet worden en hoe data uit verschillende formulieren teruggevoerd moest worden naar systemen van VOO. Omdat de VOO een divers aanbod van informatie heeft op de website is goed gekeken naar hoe dit zo overzichtelijk mogelijk kan worden weergegeven voor bezoekers. Hierbij gaat het naast algemene en contactinformatie onder andere om de kennisbank, het cursusaanbod, nieuwsoverzicht, lidmaatschap-pagina, congressen en de helpdesk. Naast ontwerp en ontwikkeling neemt SMIT. ook de hosting en het onderhoud van de website voor haar rekening.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.