Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is online adverteren in zoekmachines. Daarom wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Zo verbeter je tegen een bepaald tarief de vindbaarheid van je website. Bovenaan Google komen, wie wil dat nou niet? Wij vertellen je alles over SEA en wat hier bij komt kijken.

Lees meer

Google Ads (Google Display Netwerk) wordt gebruikt om boven de rest van de 'normale' pagina's uit te stijgen. Dit houdt in dat je dus niet hoeft te wachten op het moment dat je hoog in de organische, niet-betaalde zoekresultaten naar boven komt. Dit gaat tegen betaling helemaal vanzelf. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 81% van de mensen die online ergens naar op zoek zijn dat via een zoekmachine doet. Daarom is het van groot belang dat ook jij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten naar boven komt.

De wereld van SEA is een vak apart. SMIT. biedt Search Engine Advertising aan, uitgevoerd door in-house professionals die jarenlang ervaring hebben in deze tak van sport. Vaak kiest een ondernemer om zelf aan de slag te gaan met zijn marketingbudget, maar het heeft een kleine kans van slagen. Het starten is laagdrempelig, maar je moet je eerst goed verdiepen in de mogelijkheden voordat je van start gaat. Je kan je marketingeuro's maar één keer uitgeven. Het liefst doe je dat direct op de juiste manier. Plan nu jouw gratis consult met onze SEA-specialist!

Maar er is meer: remarketing & display advertising

De term remarketing klinkt je misschien niet bekend in de oren, maar in de praktijk hebben we het allemaal wel eens meegemaakt. Je bent op zoek geweest naar een product en enkele dagen later wordt je opnieuw geconfronteerd met het product op bepaalde social mediakanalen. Uit onderzoek is gebleken dat de kans dat je overgaat op een aankoop 70% is. Daarom is remarketing een super effectieve manier om meer conversies te behalen of meer producten te verkopen.

Search Engine Advertising

Display advertising is reclame maken om je doelgroep online te bereiken met banners. Maar hoe werkt dit precies? Met het Google Display Netwerk kan je op meerdere manieren binnen Google adverteren met banners, video en andere gerelateerde content. We hebben allemaal wel eens een video opgezocht op Youtube. Vaak gaat hier een reclame van 20 seconden aan vooraf. Dit is een vorm van een advertentie die je kan instellen met Google Ads.

SMIT. helpt je graag om meer inzichten te delen over Search Engine Advertising. Misschien wil je wel aan de slag met jouw SEA-plan? Boek nu jouw gratis consult met onze SEA-professionals.

Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.