Website

NTI NLP

Het grote aanbod aan trainingen van NTI NLP, is door SMIT. in een modern jasje gegoten en overzichtelijk gestructureerd op de nieuwe website van NTI NLP. De focus ligt op de gebruiksvriendelijkheid van het zoeken naar en filteren op de trainingen. 

Brance Dienstverlening
Type Website
Cursussen en trainingen website NLP

Over de klant

NTI NLP is het trainingsinstituut in effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het instituut is in 1993 opgericht door Bouke de Boer en Dorien Groot. Zij geven trainingen en workshops op het gebied van NLP, Systemisch Werken en Self-Connection, alle trainingen staan in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. NTI NLP verzorgt ook maatwerk trainingen voor bedrijven.

 

Klantvraag

Nadat SMIT. zelf een aantal trainingen had gevolgd bij NTI NLP, boden wij aan om de huidige site eens onder de loep te nemen. We kwamen er achter dat de site niet zo geliefd was bij de zoekmachines en NTI NLP gaf zelf aan niet meer volledig tevreden te zijn met de uitstraling van de website. SMIT. vond het zonde, dat zo'n fantastisch instituut helaas op het internet zo weinig teweegbracht, met de verouderde site.

Een frisse uitstraling en een betere SEO-score, daar gingen we voor. Er werd ook gekeken naar de User Experience en Flow op de site, we willen dat gebruikers gemakkelijk kunnen zoeken en filteren op trainingen, geprikkeld worden met uitgelichte trainingen en de juiste informatie krijgen voordat ze zich inschrijven voor een training. 

Oplossing & resultaat

We gingen aan de slag met het schetsen van een nieuw, strak en modern design. Op de wireframes werd een paar keer feedback gegeven, wat we vervolgens integreerde voordat we uiteindelijk de definitieve layout ombouwde tot een design. Het design hebben we op locatie laten zien aan NTI NLP en daar werd enthousiast op gereageerd.

We hadden nagedacht over hoe we de opleidingen wilde tonen en dit netjes en duidelijk weergegeven in cards. Het dropdown menu toont een aantal categorieën en uitgelichte opleidingen, de gebruiker kan meteen navigeren naar het overzichtspagina van alle opleidingen, waar gefilterd kan worden op categorie maar ook het niveau, de locatie van de training en het leergebied. Op meerdere plaatsen op de site vind je ook een zoekbalk, waarop je gemakkelijk kunt zoeken naar opleidingen. 

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.