Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling

Van vele losse ideeën naar een sterk concept? Dat gebeurt niet zomaar, en niet in je eentje. Een goed concept ontwikkelen voor communicatie, branding of een product kan een uitdaging zijn. We helpen je graag met jouw vraagstukken.

Hoe ga je van een goede bedrijfsstrategie naar een concreet en meetbaar plan?

Dat is de vraag van een conceptontwikkeling. Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de bedrijfsstrategie en de invulling van je plan. Het is de creatieve vertaling van je idee naar een exact en correct geheel. Een concept bestaat uit content en vorm. Hierbij kan je je afvragen: wat ga ik als merk vertellen en hoe ga ik dit doen?

Brainstorm bij SMIT.

Vlak na de briefing van de klant staat er vaak één vraag centraal: hoe zorgen we ervoor dat de boodschap die jij wilt uitdragen, aansluit op de behoeften van de doelgroep? In de afgelopen 15 jaar hebben we al veel klanten mogen helpen met deze vraag. We gaan dan ook direct van start met een brainstormsessie met de klant. Out of the box denken is voor ons heel normaal in dit soort processen. We gaan los op de briefing en verzinnen meerdere globale conceptuele ideeën.

Wat krijg je precies?

Na de brainstormsessie worden de beste concepten uitgewerkt in een voorstel. Alle details worden uitgedacht door onze professionals. Met dit voorstel heb je een duidelijk plan hoe jouw concept er uit gaat zien, maar vooral op welke manier jij je doelgroep gaat aanspreken.


Pieter / Manager

Pieter helpt je graag verder!

Pieter heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het coördineren en ontwikkelen van platforms, websites en applicaties. Met deze ervaring gaat hij hij graag om tafel om jouw nieuwe platformwensen te bespreken.


Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.