Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling

Van vele losse ideeën naar een sterk concept? Dat gebeurt niet zomaar, en niet in je eentje. Een goed concept ontwikkelen voor communicatie, branding of een product kan een uitdaging zijn. We helpen je graag met jouw vraagstukken.

Lees meer

Hoe ga je van een goede bedrijfsstrategie naar een concreet en meetbaar plan?

Dat is de vraag van een conceptontwikkeling. Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de bedrijfsstrategie en de invulling van je plan. Het is de creatieve vertaling van je idee naar een exact en correct geheel. Een concept bestaat uit content en vorm. Hierbij kan je je afvragen: wat ga ik als merk vertellen en hoe ga ik dit doen?

Maak je concept tastbaar en aanpasbaar

Het is fijn als je jouw concept kan delen met andere professionals. De grote lijnen van jouw plannen op een paar A4'tjes is al genoeg. De kans is namelijk groot dat je jouw ideeën na enkele weken, of zelfs al na een aantal dagen bij moet stellen. Dat is ook helemaal niet gek, want bij de bouw van een platform of applicatie zijn veranderingen eerder regel dan uitzondering. Inzichten van andere professionals zijn belangrijk om je te wijzen op details waar je zelf nog niet over na hebt gedacht. Neem dus nu de tijd voor jouw concept en schrijf het uit. Hoe uitgebreider en specifieker je plan is, hoe gerichter onze webdesigners en developers je kunnen helpen. In een brainstormsessie helpen we zelfs klanten bij het uitdenken van hun concept naar een tastbaar plan.


Pieter / Manager

Pieter helpt je graag verder!

Pieter heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het coördineren en ontwikkelen van platforms, websites en applicaties. Met deze ervaring gaat hij hij graag om tafel om jouw nieuwe platformwensen te bespreken.


Brainstorm bij SMIT. over jouw nieuwe concept

Vaak staat er één vraag centraal: hoe zorgen we ervoor dat de boodschap die jij wilt uitdragen, aansluit op de behoeften van de doelgroep? In de afgelopen 15 jaar hebben we al veel klanten mogen helpen met deze vraag. We gaan dan ook direct van start met een brainstormsessie met de klant. Out of the box denken is voor ons heel normaal in dit soort processen. We gaan los op de briefing en verzinnen meerdere globale conceptuele ideeën.

Wat levert het op?

Na de brainstormsessie worden de beste concepten uitgewerkt in een voorstel. Alle details worden uitgedacht door onze professionals. Met dit voorstel heb je een duidelijk plan hoe jouw concept er uit gaat zien, maar vooral op welke manier jij je doelgroep gaat aanspreken.

 

Toegepast in verschillende cases

Om je een idee te geven hoe we onze expertise hebben toegepast hebben in de praktijk, hebben we een aantal cases uitgelicht.

Trifinance: Electronic Invoicing Global

Trifinance: Electronic Invoicing Global

TriFinance helpt andere bedrijven door de focus te leggen op het soepel laten verlopen van dagelijkse werkzaamheden in ...

 

 

 

Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.