Website

Kleverlaan.

Verschillende oplossingen voor de verschillende bedrijfsonderdelen van autobedrijf Kleverlaan.

Kleverlaan
Branche

Automotive

Product

Website


Over de klant

Autobedrijf Kleverlaan houdt zich naast verkoop van auto’s van alle merken ook bezig met onderhoud en schadeherstel. Als Bosch service centrum zijn zij niet merk gebonden. Kleverlaan biedt ook lease, financiering en verhuur aan om zo in elke behoefte van de automobilist te voorzien.

Klantvraag

Gezien de tevredenheid van Autobedrijf Kleverlaan over hun bestaande website en het onderhoud daaraan werd SMIT. ook gevraagd om de website van een update te voorzien. Hierbij ging het om het ontwerp alsmede het overzetten en updaten van verschillende koppelingen en maatwerkmodules die ook door SMIT. zijn ontwikkeld. Voorbeeld hiervan is de verhuur tool waarmee klanten zelf online een huurauto kunnen kiezen en reserveren.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft het bestaande ontwerp van de website onder handen genomen met behoud van de identiteit en uitstraling die bekend is bij de bestaande klanten. De verschillende formulieren en tools zijn gecontroleerd en waar nodig aangepast aan de laatste technische ontwikkelingen zodat deze probleemloos blijven functioneren in de vernieuwde website. Voor het beheer van de beschikbare voorraad occasions is de website gekoppeld met Autodata zodat deze informatie in maar een systeem hoeft te worden bijgehouden en zo altijd up to date is. De formulieren voor een lease aanvraag, proefrit of huurauto worden automatisch via het CRM systeem van Kleverlaan doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling voor opvolging. De website van Autobedrijf Kleverlaan voldoet hiermee weer aan de wensen en verwachtingen van de bezoekers en zorgt met verschillende functionaliteiten voor een hogere conversie van bezoekers.

Autobedrijf website laten maken homepage

Andere klanten

Gomes Mercedes

E-commerce

Gomes Mercedes

Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van...

Meer informatie
Autobedrijf van der Eem

Website

Autobedrijf van der Eem

Henk van der Eem heeft ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en startte in 2009 een eigen Autobedrijf dat zich specialiseerde in Mercedes-Benz....

Meer informatie