Website

Kleverlaan

Verschillende oplossingen voor de verschillende bedrijfsonderdelen van autobedrijf Kleverlaan.

Brance Automotive
Type Website
Autobedrijf website laten maken

Over de klant

Autobedrijf Kleverlaan houdt zich naast verkoop van auto’s van alle merken ook bezig met onderhoud en schadeherstel. Als Bosch service centrum zijn zij niet merk gebonden. Kleverlaan biedt ook lease, financiering en verhuur aan om zo in elke behoefte van de automobilist te voorzien.

Klantvraag

Gezien de tevredenheid van Autobedrijf Kleverlaan over hun bestaande website en het onderhoud daaraan werd SMIT. ook gevraagd om de website van een update te voorzien. Hierbij ging het om het ontwerp alsmede het overzetten en updaten van verschillende koppelingen en maatwerkmodules die ook door SMIT. zijn ontwikkeld. Voorbeeld hiervan is de verhuur tool waarmee klanten zelf online een huurauto kunnen kiezen en reserveren.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft het bestaande ontwerp van de website onder handen genomen met behoud van de identiteit en uitstraling die bekend is bij de bestaande klanten. De verschillende formulieren en tools zijn gecontroleerd en waar nodig aangepast aan de laatste technische ontwikkelingen zodat deze probleemloos blijven functioneren in de vernieuwde website. Voor het beheer van de beschikbare voorraad occasions is de website gekoppeld met Autodata zodat deze informatie in maar een systeem hoeft te worden bijgehouden en zo altijd up to date is. De formulieren voor een lease aanvraag, proefrit of huurauto worden automatisch via het CRM systeem van Kleverlaan doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling voor opvolging. De website van Autobedrijf Kleverlaan voldoet hiermee weer aan de wensen en verwachtingen van de bezoekers en zorgt met verschillende functionaliteiten voor een hogere conversie van bezoekers.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.