Website ontwerp, ontwikkeling en onderhoud

Jouw nieuwe maatwerk website die werkt.

SMIT. verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van jouw website. Samen zorgen we dat nieuwe klanten jou online vinden en hun on- en offline ervaring één zijn. 

Jouw nieuwe maatwerk website die werkt

1.Leuk je te ontmoeten!

Persoonlijk contact is belangrijk in elk creatief proces. We starten dan ook graag met een persoonlijke intake op locatie. In deze meeting willen wij graag weten wat we voor jou kunnen betekenen. De mogelijkheden zijn tenslotte oneindig.

We geven je graag een kijkje in ons werk en onze technieken. Deel gerust al jouw ideeën over jouw nieuwe website. Hoe meer informatie, hoe beter.

Hebben we je interesse gewekt?

We doen graag een voorstel hoe we samen van start gaan.

Vraag jouw gratis consult aan

Diensten

Vrijblijvend gesprek

Kakelverse koffie

Offerte op maat


2.Voorbereiding & onderzoek

Bij akkoord gaan we alle werkzaamheden direct inplannen. We zorgen ervoor dat de juiste informatie bij de juiste medewerkers komt.

Voordat de web designers hun magie toepassen op een gloednieuw ontwerp gaan onze marketeers graag aan de slag met de onderzoeksfase. Op deze manier definiëren we de doelgroep die gebruik gaat maken van jouw nieuwe website. Dit is veel waard in het gehele proces.

In deze fase zien we graag jullie huisstijl elementen tegemoet, zodat onze web designers hun fase kunnen voorbereiden.

Diensten

Project management

Customer journey's

Persona's

Marketing


3.Pixel-perfect ontwerpen

Onze designers geven een visuele identiteit aan jouw nieuwe website. Dit gebeurd op basis van de bestaande huisstijl, in combinatie met het toevoegen van sfeer en karakter. Toch is de gebruikerservaring van jouw nieuwe website is minstens zo belangrijk.

We starten met het indelen van functionaliteiten. Dit kan je zien als schetsen (wireframes) van je website. Vervolgens maken we de wireframes visueel door middel van een pixel-perfect Photoshop ontwerp. De website komt in deze fase compleet tot leven. In deze fase is er veel ruimte voor feedback en aanpassingen aan jouw website design.

Diensten

Wireframes

User interface design

User experience design

Typography design

Icon design


4.Maatwerk ontwikkeling

De goedgekeurde ontwerpen zetten we om naar statische website code. Dit zorgt voor een prototype die al werkend is op mobiel, tablet en desktop.

De website wordt geheel op maat gemaakt, zodat we uitbreidingen of aanpassingen in de toekomst gemakkelijk kunnen bouwen. Kortom: een dynamische website met veel potentie!

Jouw website prototype koppelen we met een door jou gekozen CMS. Met een CMS systeem kan je gemakkelijk al jouw content in de website vullen, bijhouden en aanpassen. Jouw persoonlijke projectmanager zal in een CMS les tot in detail toelichten hoe dit werkt.

Liever jouw website laten vullen door SMIT? Dit nemen we graag voor je uit handen.

Diensten

Frontend development

Backend development

CMS integraties

API koppelingen

Responsive design


5.Are you ready for takeoff?

Tijd om jouw nieuwe website te delen met de buitenwereld! Dit pareltje van een website is tenslotte een lust voor het oog.

We koppelen je website met verschillende diensten voor optimale vindbaarheid en het verzamelen van analytische data.

Jouw nieuwe website staat live, en daarmee ronden we het project af. Dat betekent niet dat de website ook echt klaar is. Sterker nog: eigenlijk is je website nooit af. Optimalisatie van je website is belangrijk. SMIT. werkt daarom met meerdere tools waarmee we data van jouw gebruiker kunnen verzamelen. Naar aanleiding van data kunnen we na livegang de website alleen maar verbeteren.

Diensten

Website hosting

E-mail hosting

Google Analytics

Google Tag manager

Google Search Console

Onze fijne vrienden

Mis je een aantal diensten waar we nog geen antwoord op hebben gegeven? Dan hebben we goed nieuws voor je. We werken met ons vaste team van freelancers. Onze goede vrienden helpen ook graag mee om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Diensten

Copywriting

Huisstijl ontwikkeling

Data analyses

SEO marketing

Heb je al dorst gekregen?
Onze koffie staat voor je klaar.

Quote

SMIT heeft ons geholpen naar een Wordpress website te migreren. Dat project is soepel verlopen, waarbij we vaste aanspreekpunten hadden, wat de communicatie en snelheid ten goede kwam. Het resultaat is een frisse en moderne website, die goed presteert op het punt van (mobile) pagespeed.

Ard NIPO
Star rating 5
Ard Bisschop
Sales and Support Director | NIPO
300

Afgeronde maatwerk websites

15 jaar

Meer dan 15 jaar ervaring


VUMC
Mercedes
Drankdozijn
Boehringer Ingelheim

Cases

VSM

Website

VSM

VSM ontwikkelt en produceert producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doet VSM al meer dan 100 jaar,...

Meer informatie
Boezemfibrilleren

Website, Applicatie

Boezemfibrilleren

Boezemfibrilleren is één van de meest voorkomende hartritmestoornissen. Boezemfibrilleren is een hartritmestoornis waarbij het hart...

Meer informatie
Sensoterra

Website

Sensoterra

Het doel van Sensoterra is om betere besluitvorming voor landbeheer mogelijk te maken door middel van slimme bodemvochtmetingen. Dit gebeurt door...

Meer informatie
Oris Flex

Website

Oris Flex

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar draait het team van Oris zijn hand niet voor om. Oris zorgt snel en kordaat voor goed en betrouwbaar...

Meer informatie
Lab-44

Website

Lab-44

De naam, Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). De ‘vibe’ die hier hangt is uniek te noemen....

Meer informatie
Zandbergen

Website

Zandbergen

Zandbergen Transport – opgericht in 1939 – is een familiebedrijf gespecialiseerd in het transport van frisdranken, levensmiddelen en...

Meer informatie