Website ontwerp, ontwikkeling en onderhoud

Wij smeden websites zoals het hoort.

Een website is de online ontvangstruimte, showroom en kantoor van jouw bedrijf. SMIT. verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van jouw website. Samen zorgen we dat nieuwe klanten jou online vinden en hun on- en offline ervaring één zijn. 

Meer informatie
Wij smeden websites zoals het hoort

Websites ontwerpen en ontwikkelen volgens SMIT.

Bij SMIT. Digitaal vakmanschap vinden we dat persoonlijk contact onmisbaar is voor ieder creatief proces. Elk website project begint dan ook met een persoonlijke kennismaking, jij hebt de kennis van jouw bedrijf, wij de kennis over websites en deze gaan we samenbrengen.

Gedurende het ontwerp- en ontwikkelproces hebben we feedbackronden zodat jij volledige controle hebt over het eindresultaat. Voor de oplevering is de website getest en heb je de benodigde uitleg ontvangen over het CMS zodat je alle content zelf kunt bijwerken.

Een goede website bestaat uit de juiste combinatie van componenten.

SMIT. levert alle diensten die nodig zijn om jouw bedrijf online te presenteren en jouw klanten te bedienen. Per project kijken we samen met jou welke combinatie van onze diensten bijdragen aan de beste oplossing voor jouw situatie.

Website ontwerp door SMIT.

Design.

Onze designers vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een passend website ontwerp. Onze website designers zijn altijd op de hoogte van de online designtrends zodat jouw website een onuitwisbare indruk maakt op nieuwe en bestaande klanten.

Content.

Het design is het uiterlijk van jouw website maar het innerlijk is minstens zo belangrijk. De juiste content zorgt dat bezoekers verliefd op jouw bedrijf worden. De juiste teksten en beelden maken het verschil, ook hierbij kunnen wij je ontzorgen en daarnaast krijg je de vrijheid om alle content zelf aan te passen via het gebruiksvriendelijke CMS.

Bovenaan in Google.

Door de juiste mensen gevonden worden op Google is voor elke ondernemer belangrijk. SMIT. ondersteunt klanten hierbij, het CMS biedt de juiste mogelijkheden voor SEO, zoekmachineoptimalisatie. Ook kunnen we aanvullend advies geven over het optimaliseren van je website of verzorgen we SEA, zoekmachine adverteren. Alles om te zorgen dat jouw website bovenaan de resultaten van Google komt te staan.

Koppelingen.

Een website staat niet altijd op zichzelf. Sommige content komt uit een bestaand systeem en contactdata van ingevulde formulieren wil je direct terug zien in jouw CRM systeem. SMIT. heeft ervaring met onder andere koppelingen met AS400, Salesforce, Teamleader en Exact om een naadloze integratie te ontwikkelen.

Website hosting door SMIT.

Hosting.

Om te zorgen dat je online 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar bent voor jouw klanten en zij een ononderbroken ervaring hebben op jouw website, verzorgen wij ook graag de hosting van de websites die wij opleveren.

Webshop door SMIT.

Webshop.

Is jouw product of dienst ook online aan te bieden? Onze webshop oplossing is geïntegreerd in de website en zorgt dat je 24 uur per dag in bedrijf bent.

Interesse in een van onze diensten?
We denken graag met je mee!

Cases

Boezemfibrilleren

Website, Applicatie

Boezemfibrilleren

Boezemfibrilleren is één van de meest voorkomende hartritmestoornissen. Boezemfibrilleren is een hartritmestoornis waarbij het hart...

Meer informatie
Sensoterra

Website

Sensoterra

Het doel van Sensoterra is om betere besluitvorming voor landbeheer mogelijk te maken door middel van slimme bodemvochtmetingen. Dit gebeurt door...

Meer informatie
Oris Flex

Website

Oris Flex

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar draait het team van Oris zijn hand niet voor om. Oris zorgt snel en kordaat voor goed en betrouwbaar...

Meer informatie