Gebakbestelservice

Bijenkorf

Zeker zijn dat jouw bestelde taart klaar staat op de juiste tijd en in de juiste winkel, SMIT. ontwikkelde de oplossing voor Bijenkorf.

Brance Handel / groothandel
Type E-commerce
Taarten webshop Bijenkorf | SMIT. Digitaal vakmanschap

Over de klant

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met een zevental vestigingen in Nederland en een webshop in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast kunnen inwoners van Oostenrijk bestellingen doen via de Duitse webshop. De Bijenkorf is hét meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is, en dat laten we je hier graag zien. 

Klantvraag

De Bijenkorf Meesterbanketbakker taarten zijn een traktatie voor ieder die ook maar een beetje van taart houdt. Om verzekerd te kunnen zijn van een taart wil de Bijenkorf klanten de mogelijkheid bieden om hun favoriete taart te kunnen reserveren. Omdat de taarten vers worden bereid en voedselverspilling of teleurstelling te voorkomen is het van belang dat de winkelvoorraad gekoppeld werd met een webshop en de webshop gekoppeld werd met het kassasysteem van de Bijenkorf. Het taartenbestelsysteem moet geheel geïntegreerd worden in de website van de Bijenkorf.

Oplossing & resultaat

De meesterontwikkelaars van SMIT. troffen de Meesterbanketbakkers tussen de taarten voor de afstemming van het project. Vanuit hier is de technische architectuur uitgewerkt tot een voorstel wat door zowel door de meersterbankerbakkers, de marketing en IT van de Bijenkorf is beoordeeld en goedgekeurd. De ontwikkelde oplossing koppelt de voorraden op de vestigingen meet de centraal beschikbare voorraad. Hierdoor is het mogelijk om per bestelling te bepalen of deze vanuit de vestiging vervuld kan worden of dat er extra voorraad moet worden besteld. Een unieke oplossing voor een uniek vers product van hoge kwaliteit.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.