website

Boezemfibrilleren

De juiste informatie over een één van de meest voorkomende hartritmestoornissen, ontwikkeld door SMIT. in opdracht van Boehringer Ingelheim .

Brance Pharma / medisch
Type Website, Applicatie
Pharma voorlichting website

Over de klant

Boezemfibrilleren is één van de meest voorkomende hartritmestoornissen. Boezemfibrilleren is een hartritmestoornis waarbij het hart onregelmatig en meestal sneller klopt. Er zijn verschillende vormen van hartritmestoornissen. Een daarvan is boezemfibrilleren. Een andere term voor deze vorm is atriumfibrilleren.

Klantvraag

SMIT. is al jaren een vaste leverancier voor Boehringer Ingelheim op het gebied van websites maar ook voor uitgebreidere digitale oplossingen. Toen de boezemfibrilleren website toe was aan een grondige update werd SMIT. dan ook gevraagd. De vorige website was niet responsive en dus niet beschikbaar op mobiel, aangezien tot wel 80% van websitebezoek tegenwoordig vanaf een mobile device gebeurt was dit dan ook een belangrijk criterium. De styling van de website diende geüpdate te worden waarbij de huisstijl gerespecteerd diende te worden en de site nog wel herkenbaar moest blijven voor de meer dan honderdduizend bezoekers.

Oplossing & resultaat

Samen met de klant hebben wij een complete inventarisatie gemaakt van de behoefte alsmede een overzicht gemaakt van de verschillende content die gepubliceerd moest worden. Met deze informatie zijn wij begonnen aan het ontwerp, daarnaast hebben we zorg gedragen voor het schrijven van een groot deel van de teksten voor de website. Zowel bij het ontwerp als bij het schrijven van de teksten zijn de huisstijl, identiteit en tone of voice van de klant gerespecteerd. Binnen de website hebben we ook een applicatie gebouwd waarmee bezoekers kunnen controleren hoeveel risico zij lopen op een beroerte en welke medicatie ze daarbij zou kunnen helpen. Binnen de gestelde deadline heeft SMIT. de website opgeleverd aan een zeer tevreden klant.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.