website

Boezemfibrilleren.

De juiste informatie over een één van de meest voorkomende hartritmestoornissen, ontwikkeld door SMIT. in opdracht van Boehringer Ingelheim .

Boezemfibrilleren
Branche

Pharma / medisch

Product

Website, Applicatie


Over de klant

Boezemfibrilleren is één van de meest voorkomende hartritmestoornissen. Boezemfibrilleren is een hartritmestoornis waarbij het hart onregelmatig en meestal sneller klopt. Er zijn verschillende vormen van hartritmestoornissen. Een daarvan is boezemfibrilleren. Een andere term voor deze vorm is atriumfibrilleren.

Klantvraag

SMIT. is al jaren een vaste leverancier voor Boehringer Ingelheim op het gebied van websites maar ook voor uitgebreidere digitale oplossingen. Toen de boezemfibrilleren website toe was aan een grondige update werd SMIT. dan ook gevraagd. De vorige website was niet responsive en dus niet beschikbaar op mobiel, aangezien tot wel 80% van websitebezoek tegenwoordig vanaf een mobile device gebeurt was dit dan ook een belangrijk criterium. De styling van de website diende geüpdate te worden waarbij de huisstijl gerespecteerd diende te worden en de site nog wel herkenbaar moest blijven voor de meer dan honderdduizend bezoekers.

Oplossing & resultaat

Samen met de klant hebben wij een complete inventarisatie gemaakt van de behoefte alsmede een overzicht gemaakt van de verschillende content die gepubliceerd moest worden. Met deze informatie zijn wij begonnen aan het ontwerp, daarnaast hebben we zorg gedragen voor het schrijven van een groot deel van de teksten voor de website. Zowel bij het ontwerp als bij het schrijven van de teksten zijn de huisstijl, identiteit en tone of voice van de klant gerespecteerd. Binnen de website hebben we ook een applicatie gebouwd waarmee bezoekers kunnen controleren hoeveel risico zij lopen op een beroerte en welke medicatie ze daarbij zou kunnen helpen. Binnen de gestelde deadline heeft SMIT. de website opgeleverd aan een zeer tevreden klant.

Pharma voorlichting website homepage

Nieuws module

Detail pagina beroerte-check

Andere klanten

Amsterdam UMC

Applicatie, Website

Amsterdam UMC

Het Farmacotherapie team is een nieuw concept dat is ontwikkeld in het Amsterdam UMC – locatie VUmc. Binnen dit multidisciplinaire team...

Meer informatie