Website

Creatics

De uitdaging van dit project was de diversiteit aan producten die Creatics biedt, overzichtelijk tonen in een enthousiaste, vriendelijke layout.

Brance Dienstverlening
Type Website
Online productpresentatie

Over de klant

Creatics is B2B leverancier van innovatieve producten en concepten voor de evenementenbranche en (semi)overheden. Met hun kleine en hechte team werken ze samen met hun partners en klanten aan entertainment, edutainment en meer bewegen. Ze ontwerpen en realiseren concepten die zorgen voor een glimlach bij de klanten van hun klanten of die de klanten van hun klanten aan het denken zetten. 

 

Klantvraag

Creatics is bedacht om alle losse producten, projecten en klanten die het bedrijf (voorheen Mooveteam) onderhield, op één plaats onder te brengen. Het idee van de website was een soort overkoepeling of 'paraplu' voor alle diversiteiten die Creatics te bieden heeft. Zonder dat het product zijn identiteit moet inleveren. Aan de achterkant heeft Creatics de volledige controle over het toevoegen of verwijderen van producten en het toevoegen of aanpassen van teksten en afbeeldingen. Creatics heeft te maken met klanten over heel de Benelux, een tweede taal op de site is gewenst. 

 

Oplossing & resultaat

Om te zorgen dat de producten die Creatics aanbiedt, hun originaliteit behouden, wordt elk product uniek uitgelicht in een stijl die past bij de klant. Zoals Intager Laser Games: de stijl is stoer, we gebruikte donkere tinten met rode accenten (lasers) en veel beelden van de wapens en de outdoor experience. Binnen de website kun je goed navigeren tussen producten, klanten en projecten om er zo achter te komen hoe Creatics jouw bedrijf en hoe jij jouw klanten, van dienst kan zijn. Voor elke categorie is een mooi overzicht te zien op de homepage, de gebruiker wordt aangesproken en ziet gelijk wat zijn mogelijkheden zijn. De taal van de website kan doormiddel van een toggle switch, omgezet worden naar het Duits.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.