Blog

Hoe drankengroothandel Henk Smit met een IBM AS/400 en een SMIT. e-commerce portal absoluut goud in handen heeft

Joey
2 minuten

Het verhaal van technologische innovatie is er een van constante evolutie en verbetering. Maar sommige systemen, zoals de legendarische AS/400, blijven de tand des tijds doorstaan, ondanks de snelle vooruitgang in de digitale wereld. Bij SMIT. Digitaal Vakmanschap B.V. zijn we trots op onze laatste realisatie: een state-of-the-art e-commerce portal voor drankengroothandel Henk Smit uit Amsterdam. Deze hoogtechnische webshop is naadloos geïntegreerd met een veelheid aan functies zoals klantenkaarten, routes, logistiek, betaalwijzen, voorraad- en kortingsregelingen, statistieken dashboard en custom klant portalen, alle draaiend op de robuuste AS/400.

De AS/400: Een tijdloze technologie

De AS/400, geïntroduceerd in 1988 en ook bekend als Application System/400, iSeries, of tegenwoordig onderdeel van de IBM Power Systems, is een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid in de IT-wereld. Met zijn unieke integratie van hardware en software was dit systeem zijn tijd ver vooruit. Door de jaren heen heeft de AS/400 verschillende transformaties ondergaan, maar zijn kernwaarden van robuustheid en continue beschikbaarheid zijn gebleven. Zelfs bij stroomuitval of het wegvallen van internetverbindingen, houdt onze SMIT. e-commerce portal de data veilig en synchroniseert deze later, waardoor de service continuïteit gewaarborgd blijft.

De voordelen van een SMIT. e-commerce portal & AS/400 expertise

De integratie van de AS/400 met onze e-commerce portal biedt drankengroothandel Henk Smit ongekende voordelen. Klanten hebben nu de vrijheid om alles zelf te regelen via hun gepersonaliseerde klant portal, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en een aanzienderscheiden in de competitieve drankenmarkt.lijke vermindering van de druk op het callcenter. Dit digitale platform stelt Henk Smit in staat om een uitzonderlijke service te bieden, waardoor ze zich on

Onze visie voor de toekomst

Bij SMIT. Digitaal Vakmanschap B.V. geloven we in de kracht van innovatie en de voordelen die technologie kan bieden aan bedrijven. De realisatie van de e-commerce portal voor Henk Smit is slechts één voorbeeld van hoe wij moderne technologieën benutten om zakelijke voordelen te creëren. Wij zijn enthousiast over de toekomstmogelijkheden en kijken ernaar uit om samen met onze klanten nieuwe digitale grenzen te verkennen.

Contact

Heeft u een AS/400 en bent u geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van custom klant en leveranciers portals of een dynamische webshop? Neem contact op met Joey voor een verkennend gesprek. Samen kunnen we de toekomst van uw digitale aanwezigheid vormgeven.

De combinatie van de beproefde kracht van de AS/400 en de innovatieve aanpak van SMIT. Digitaal Vakmanschap B.V. biedt een ongeëvenaarde waarde voor onze klanten. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt met drankengroothandel Henk Smit en zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen. Samen bouwen we aan de toekomst van e-commerce, ondersteund door de tijdloze technologie van de AS/400.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.