Website

Flaim

Bij Flaim draait het om de vacatures, dus ook bij de ontwikkeling van de website heeft SMIT. deze centraal gesteld.

Brance Dienstverlening
Type Website
Website MKB laten maken

Over de klant

Flaim is een detacherings- en projectbureau gevestigd in Middenmeer, dat professionals bemiddelt en ondersteunt in de juiste vervolgstap van hun carrière. Daarnaast biedt Flaim organisaties op een proactieve en flexibele wijze HRM ondersteuning en proberen zij op deze manier de juiste match te vinden tussen organisaties en professionals.

Klantvraag

Onze art director Renik kreeg het verzoek een design te maken voor de homepage van de nieuwe website voor Flaim. Daarnaast was het verzoek vanuit de klant dat de nieuwe website het eenvoudig maakt voor kandidaten om door vacatures te bladeren en voor potentiële opdrachtgevers om een goed beeld te krijgen van de toegevoegde waarde van Flaim.

Oplossing & resultaat

Het ontwerp van Renik vormde de basis voor de ontwikkeling van de website en hierbij staat het aanbod van vacatures centraal. Vanuit de homepagina kunnen kandidaten direct een drietal actuele vacatures zien of kiezen voor een open sollicitatie. Dit werkt zeer conversieverhogend voor Flaim. Binnen het vacatureoverzicht krijgt een kandidaat via filters eenvoudig een overzicht van de vacatures binnen een bepaald vakgebied. Via het SMIT. Content Management System voegen de medewerkers van Flaim eenvoudig, vacatures, kandidaten en nieuwsitems toe aan de website.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.