Website

Mira Mundo Travel

Ontdek het prachtige Colombia met MiraMundo travel, SMIT. heeft de website ontworpen voor de nodige voorpret.

Brance Dienstverlening
Type Website
Reiswebsite laten maken

Over de klant

Vanaf het moment dat Rhonda sinds 2005 de wereld over reisde, begon ze te dromen over het runnen van haar eigen reisorganisatie. In 2008 woonde en werkte ze in het prachtige Tanzania en organiseerde unieke safari's, Mt. Kilimanjaro beklimmingen en strandvakanties. De jaren daarna reisde ze door naar alle continenten om dat ene geweldige land te vinden om haar dromen waar te maken. In 2017 bezocht Rhonda voor het eerst Colombia en werd onmiddellijk verliefd op het land. De warme mensen en de diversiteit van het land maakte dat ze bleef. Rhonda verhuisde naar Medellín en bleef Colombia verder ontdekken. Ze verkende de beste bestemmingen, de beste en meest bijzondere accommodaties en authentieke lokale ervaringen. Bovendien werkte ze samen met lokale gidsen die hun land het beste kennen en waarderen. Rhonda was er klaar voor en MiraMundo was geboren!

Klantvraag

Vanuit Colombia kwam Rhonda terecht bij SMIT. wat het belang van goede SEO nogmaals bevestigt. Voor haar bedrijf had zij een goede website nodig die bezoekers direct meeneemt naar Colombia en duidelijk maakt hoe MiraMundo kan bijdragen aan een zorgeloze en onvergetelijke reis. Hierbij staan visuals centraal en een goede opbouw van het aanbod van MiraMundo, bestemmingen, activiteiten en accommodaties. Natuurlijk moeten bezoekers ook eenvoudig contact kunnen opnemen voor meer informatie of doorgelinkt worden naar de verschillende social kanalen om zo MiraMundo te volgen.

Oplossing & resultaat

SMIT. is met de wensen van MiraMundo aan de slag gegaan en heeft een volledig ontwerp op maat gemaakt zodat alle content goed tot zijn recht komt. Technisch worden afbeeldingen automatisch geschaald zodat er geen onnodige grote afbeeldingen geladen hoeven te worden en bezoekers een snelle en vloeiende ervaring hebben op de website. Alle content kan eenvoudig beheert worden via het CMS en hier kan de klant ook nieuwe pagina’s, activiteiten of accommodaties toevoegen. De links naar social media kanalen Instagram en Facebook zijn verwerkt in de footer en er is een toegewijde contactpagina waar bezoekers direct hun vragen naar MiraMundo kunnen sturen.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.