Website

Mr. People

Mr.People.nl een sterke online presentatie en voorzien in de informatiebehoefte van kandidaten en opdrachtgevers.

Brance Dienstverlening
Type Website
Website MKB laten maken

Over de klant

Goed personeel is zeldzaam. Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende bureaus was het tijd voor een nieuw begin. De meeste bureaus zijn gefixeerd op geld, sturen vanaf een excelsheet, gericht op cijfers. MR.PEOPLE doet het anders. MR.PEOPLE legt de focus op het individu, de persoon, de professional, met andere woorden: "de mens".  Voor een goede match heb je geduld nodig. Stop genoeg energie in wat je wilt bereiken en de rest gaat vanzelf. De ondernemer én de professional zijn allemaal mensen. MR.PEOPLE vindt het belangrijk dat de professional de sfeer kan proeven en kennis kan maken met een bedrijf. Bij MR.PEOPLE staat de kandidaat centraal! Wie ben je? Wat wil je? Waar ligt je kennis? Deze vragen staan centraal voor een goede match. Tevreden mensen daar gaat om. Zij vormen immers de basis van een organisatie en zij zorgen voor groei. 

Klantvraag

MR.PEOPLE heeft SMIT. gevraagd om een website op te leveren waar vraag en aanbod samenkomen en MR.PEOPLE zich goed kan profileren als bedrijf. Omdat er nog geen website was kreeg SMIT. de opdracht om dus zowel ontwerp als ontwikkeling volledig te verzorgen, een vraag die wij vaak krijgen en waar wij graag mee aan de slag gaan.

Oplossing & resultaat

Na een inventarisatie met de klant zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan. Na presentatie aan de klant en verwerking van feedback hebben de developers van SMIT. het ontwerp vertaald naar de benodigde pagina’s. De klant kan hiermee de verschillende diensten op de juiste manier onder de aandacht brengen bij bezoekers van de website. Voor de beschikbare vacatures is een overzichtspagina gebruikt zonder filters, hier worden de verschillende vacatures samengevat waarbij een kandidaat met een klik op de detailpagina terecht komt en alles te weten kan komen over de betreffende vacature. Kandidaten kunnen zich aanmelden op de website, hiervoor heeft SMIT. gebruik gemaakt van een koppeling met Helloflex. Hierdoor worden vraag en aanbod samengebracht zonder gebruik te maken van extra maatwerk.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.