Website

Quickpanell

Van zelf een website maken naar een website door professionals.

Brance Handel / groothandel
Type Website
MKB website laten maken

Over de klant

Vrijstaande functionele interieurmodules met een high-end uitstraling. Met Quickpanell kun je flexibel inrichten. Alles wat opgebouwd wordt, kan weer uit elkaar worden gehaald en opnieuw worden gebruikt.

Klantvraag

Als startende ondernemer had Quickpanell in het verleden gekozen om zelf een website te maken via een online aanbieder. Toen na korte tijd het beheer van website te koste ging van het runnen van het bedrijf en de website niet voldeed aan de verwachtingen kwam Quickpanell bij SMIT. terecht. De vraag was duidelijk, een overzichtelijke en goed vindbare website waarop bezoekers een goede indruk krijgen van de producten en hun toepassing en de toegevoegde waarde van de diensten van quickpanell.

Oplossing & resultaat

Met het duidelijke verzoek van Quickpanell hebben de smeden gekozen voor een beproefd concept en dit template gekoppeld aan het Content Management System. Na het opleveren van een opzet was Quickpanell in enkele uurtjes klaar met het vullen van de website en werkte deze zoals verwacht en beter dan de vorige site. SMIT. verzorgt ook de hosting van deze website en zorgt zodoende dat de online showroom te allen tijde open is en met behulp van Analytics wordt bijgehouden hoeveel bezoekers dagelijks de showroom weten te vinden.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.