Website

Blok System Supply

De juiste uitstraling, de juiste informatie met de juiste tone of voice en dat in twee talen, dat heeft SMIT. voor Blok gerealiseerd.

Brance Industrie
Type Website
Website laten maken productie

Over de klant

Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt, distribueert machines- en (sub) samenstellingen voor OEM- (original equipment manufacturer) klanten wereldwijd. Vanuit Velsen-Noord (Amsterdam/ Schiphol regio, Nederland), werken meer dan 30 gekwalificeerde medewerkers aan optimalisering van de volledige ‘Supply Chain’. Co-creatie, synergie en transparantie in het proces zijn leidend. Met een flexibele vloercapaciteit van 2x 2000m2 en een uitgebreid partnernetwerk, levert Blok System Supply machines en mechatronische (sub)samenstellingen aan verschillende markten ‘ just in time’. Blok System Supply B.V. is ISO gecertificeerd en werkt met ‘agile project management’ methodieken.

Klantvraag

Blok Systems Supply heeft haar huisstijl en bijbehorende homepage ontwerp laten ontwerpen door Renik. Renik heeft vanuit dit vertrekpunt samen de ontwikkelaars en Blok geïnventariseerd waar een nieuwe website aan zou moeten voldoen, voor Blok staat centraal dat de website twee talig moet worden. Voor de teksten op de website heeft Blok SMIT. ook gevraagd om hierbij ondersteuning te bieden.

Oplossing & resultaat

Onze smitten hebben de uitkomsten van de inventarisatie vertaald naar een geheel nieuwe website die volledig aansluit bij de door Renik ontworpen huisstijl voor Blok. SMIT. heeft daarnaast voor Blok verschillende content geschreven voor de website met de juiste tone of voice. Voor het beheer van de website heeft Blok toegang tot het SMIT. CMS waarmee alle content eenvoudig bijgewerkt kan worden en nieuwe items toegevoegd kunnen worden.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.