Landingspage voor het platform.

Website: Electronic Invoicing Global

Het idee voor het platform was volledig uitgewerkt. Toen bleef de vraag 'hoe komen de mensen terecht bij het platform' bij ons hangen. We hebben voorgesteld om een one-pager website te ontwikkelen.

Brance Dienstverlening
Type Website
Website: Electronic Invoicing Global

Over de klant

TriFinance helpt andere bedrijven door de focus te leggen op het soepel laten verlopen van dagelijkse werkzaamheden in finance, het verbeteren van de productiviteit en het streven naar een hogere operational excellence.

Klantvraag

De vraag van Trifinance: hoe kunnen we mensen informeren en enthousiasmeren over ons nieuwe e-invoicing platform? Daar hadden wij direct een antwoord op: een product website. Via deze website kunnen potentiële klanten informatie inwinnen over waarom dit product waarde heeft voor hun bedrijf. In een overzichtelijke pagina scroll je door alle UPS en UBS van het platform.

Doordat wij graag de huisstijl goed bewaken hebben wij dezelfde designers van de tool ook deze pagina’s laten uitwerken. Met een mooi uniform geheel als resultaat.

Ook hebben wij special SEO pagers aangemaakt die de laatste e-invoicing trends doorzetten naar alle landen en alle pagina’s. Wat weer resulteerde in honderden aanmeldingen, mensen die actief op google zochten naar hun problemen en zo converteerde.

Oplossing & resultaat

Met de ervaring die de webdesigners op hebben gebouwd is er gekozen voor een one-pager. Een specifieke pagina die het hele verhaal verteld. Uiteraard bevat een one-pager een hoofdnavigatie met verschillende items. Hier kan men op klikken waardoor de pagina na de klik scrollt naar de desbetreffende informatie.

De klant is erg tevreden met het resultaat. De wereldbol (die langzaam ronddraait in de website) is vooral een eyecatcher bij binnenkomst, maar verteld op een visuele manier iets over het product. De rest van de pagina bevat vooral informatie die een potentiële klant wilt weten.


“Erg blij met de website en applicatie die ze voor ons gebouwd hebben!”

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.