Platform

Zorro

Zorro is een platform wat zich focused op de detacheringsmarkt. Met Zorro kunnen werkgevers profielen van werknemers op het platform doorspitten. Op deze manier vinden werkgevers de perfecte kandidaat voor de job!

Brance
Type
Zorro

Over de klant

Zorro is een echte start-up met de ambitie de arbeidsmarkt persoonlijker, eerlijker en eenvoudiger te maken. Zorro gelooft in een arbeidsmarkt waarbij het niet alleen draait om je cv, maar juist om je persoonlijkheid. Zorro gelooft in een arbeidsmarkt waarin werkgevers en werknemers direct en eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen.

Volgens Zorro kan het dus anders. Help Zorro mee om de arbeidsmarkt weer terug te geven aan de werkgevers en de werknemers.

Klantvraag

De klant had zijn concept van te voren in zijn geheel uitgeschreven. Dit helpt ons altijd heel goed om een beeld te vormen bij het project. SMIT. zou SMIT. niet zijn als wij met onze expertise en ervaring hier iets van zouden vinden. Daarom hebben we samen met de klant verschillende aspecten doorgenomen en vooral advies gegeven in bepaalde technische onderdelen. SMIT. 

 

Oplossing & resultaat

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.