Website

Lab-44

SMIT. heeft de website gebouwd voor de horeca gelegenheid op deze unieke locatie in Zaandam.

Brance Horeca
Type Website
Horeca website

Over de klant

De naam, Lab-44, refereert aan de oorspronkelijke functie en het adres (Middenweg 44). De ‘vibe’ die hier hangt is uniek te noemen. Lab-44 is gevestigd in één van de meest markante panden op het Hembrugterrein, zowel qua stijl als geschiedenis: het pand heeft daadwerkelijk gediend als laboratorium van de voormalige wapen- en munitiefabriek, die op het terrein gevestigd was. Dit is dé plek waar iedereen zich thuis voelt. Je bent welkom voor een kopje koffie, een vergadering, lunch, borrel, diner of feest. Of neem plaats in de Flextank, een fijne werkplek voor als je buiten kantoor wilt werken, onderweg bent, of wacht op een afspraak.

Klantvraag

Via Stef Ontwerp kwam Lab-44 bij SMIT. terecht met het verzoek om het ontwerp van Stef te vertalen naar website die naast de juiste uitstraling ook de juiste functionaliteiten biedt. Voor elke horeca onderneming zijn een online menukaart en online reservering systeem een must have en voor Lab-44 is dit niet anders. Omdat de geweldige locatie van Lab-44 veel wordt gebruikt voor evenementen werd SMIT. tevens gevraagd om een evenementen kalender te integreren in de nieuwe website. Omdat de omgeving van Lab-44 ook veel door toeristen bezocht wordt moest de site ook tweetalig worden.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft na een complete inventarisatie van de wensen van Lab-44 deze gecombineerd met het ontwerp van Stef. Voor reserveringen werd al gebruik gemaakt van Resengo en deze oplossing is geïntegreerd in de website zodat bezoekers zowel op desktop als mobiel eenvoudig een tafel kunnen reserveren. Voor geplande evenementen en nieuwsitems biedt de nieuwe website een overzichtspagina waar Lab-44 zelf eenvoudig content aan kan toevoegen. Het SMIT. CMS is zo ingericht dat vanuit dit ene Content Management Systeem beide taalversies van de website beheert kunnen worden.


“Kundige, creatieve, vrolijke en vriendelijke mensen. Professionals die in begrijpelijke taal spreken. Heldere communicatie en planning, snel handelen wanneer nodig. Goede ondersteuning en fijn om met dit team samen te werken!”

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.