Website

Finish Building.

Alle informatie die nodig is voor een nauwkeurig offerte overzichtelijk invoeren in een online tool, dat heeft SMIT. voor Finish Building verzorgd.

Finish Building
Branche

Industrie

Product

Website, E-commerce


Over de klant

Een Finish Building zelfbouwloods is de ideale opslag- en werkruimte voor particulier en MKB. Met name door een snelle levering, gemakkelijke montage en een zeer scherpe prijs. Daarnaast produceert Finish Building zelf alle materialen zodat hoge kwaliteitseisen gewaarborgd kunnen worden. Vanwege de eigen productie kunnen de loodsen snel geleverd worden. Bij Finish Building wordt uw loods op maat ontworpen en kunt u kiezen voor een ongeïsoleerde of een geïsoleerde loods. Finish Building loodsen kennen een maximale breedte tot 22 meter. Ook het materieel kan bij Finish Building gehuurd worden, zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Indien gewenst kan het Finish Building montage team de loods monteren.

Klantvraag

Een Finish Building zelfbouwloods is de ideale opslag- en werkruimte voor particulier en MKB. De mogelijke opties voor een zelfbouwloods zorgen al gauw in de duizenden verschillende mogelijke configuraties. Het opstellen van een offerte brengt dan ook de nodige uitdagingen met zich  mee voor Finish Building en haar klanten. Om dit proces te optimaliseren werkte Finish Building al met een Excel bestand maar voor de volgende stap in digitalisering heeft Finish Building SMIT. ingeschakeld. De technische kennis van Finish Building en digitale kennis van SMIT is samengebracht om tot een goede oplossing te komen. 

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft samen met Finish Building een online oplossing ontworpen en uitgewerkt die de klant online de benodigde keuzes laat maken gedurende zijn offerte aanvraag voor een zelfbouwloods. Hierbij gaat het onder andere om afmetingen, isolatie, goten, loopdeuren, overheaddeur en aanvullende diensten zoals huur van materiaal of het laten bouwen van de loods. Wanneer een klant alle informatie heeft ingevuld en de aanvraag verstuurd krijgt verkoopafdeling van Finish Buildings een melding en kunnen zij na controle de informatie met een druk op de knop omzetten naar een offerte. Het systeem genereert vervolgens een PDF bestand voorzien van een materiaallijst, begeleidende tekst en in de huisstijl van Finish Building. Ook offerte aanvragen die offline binnenkomen worden vanuit Salesforce in de SMIT. calculator omgezet tot en offerte PDF. 

Product configurator | SMIT. Digitaal vakmanschap homepage

Andere klanten

Blok System Supply

Website

Blok System Supply

Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt, distribueert machines- en (sub) samenstellingen voor OEM- (original equipment manufacturer)...

Meer informatie
Inter Terminals

Applicatie

Inter Terminals

Inter Terminals is de op vier na grootste onafhankelijke aanbieder van bulkvloeistofopslag in Noord-Europa en de grootste in het VK en...

Meer informatie