Website

Finish Building

Alle informatie die nodig is voor een nauwkeurig offerte overzichtelijk invoeren in een online tool, dat heeft SMIT. voor Finish Building verzorgd.

Brance Industrie
Type Website, E-commerce
Product configurator | SMIT. Digitaal vakmanschap

Over de klant

Een Finish Building zelfbouwloods is de ideale opslag- en werkruimte voor particulier en MKB. Met name door een snelle levering, gemakkelijke montage en een zeer scherpe prijs. Daarnaast produceert Finish Building zelf alle materialen zodat hoge kwaliteitseisen gewaarborgd kunnen worden. Vanwege de eigen productie kunnen de loodsen snel geleverd worden. Bij Finish Building wordt uw loods op maat ontworpen en kunt u kiezen voor een ongeïsoleerde of een geïsoleerde loods. Finish Building loodsen kennen een maximale breedte tot 22 meter. Ook het materieel kan bij Finish Building gehuurd worden, zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Indien gewenst kan het Finish Building montage team de loods monteren.

Klantvraag

Een Finish Building zelfbouwloods is de ideale opslag- en werkruimte voor particulier en MKB. De mogelijke opties voor een zelfbouwloods zorgen al gauw in de duizenden verschillende mogelijke configuraties. Het opstellen van een offerte brengt dan ook de nodige uitdagingen met zich  mee voor Finish Building en haar klanten. Om dit proces te optimaliseren werkte Finish Building al met een Excel bestand maar voor de volgende stap in digitalisering heeft Finish Building SMIT. ingeschakeld. De technische kennis van Finish Building en digitale kennis van SMIT is samengebracht om tot een goede oplossing te komen. 

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft samen met Finish Building een online oplossing ontworpen en uitgewerkt die de klant online de benodigde keuzes laat maken gedurende zijn offerte aanvraag voor een zelfbouwloods. Hierbij gaat het onder andere om afmetingen, isolatie, goten, loopdeuren, overheaddeur en aanvullende diensten zoals huur van materiaal of het laten bouwen van de loods. Wanneer een klant alle informatie heeft ingevuld en de aanvraag verstuurd krijgt verkoopafdeling van Finish Buildings een melding en kunnen zij na controle de informatie met een druk op de knop omzetten naar een offerte. Het systeem genereert vervolgens een PDF bestand voorzien van een materiaallijst, begeleidende tekst en in de huisstijl van Finish Building. Ook offerte aanvragen die offline binnenkomen worden vanuit Salesforce in de SMIT. calculator omgezet tot en offerte PDF. 

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.