Website

Oris Flex.

Oris Flex heeft bij ons een complete maatwerk website met salesforce koppeling ingekocht. Vanaf schetsen tot live gang van de website hebben we dit project behandeld.

Oris Flex
Branche

Dienstverlening

Product

Website


Over de klant

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar draait het team van Oris zijn hand niet voor om. Oris zorgt snel en kordaat voor goed en betrouwbaar personeel op de juiste werkplek. Oris is een detachering- en bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren Bouw / Infra / Architectuur, Finance / Sales / HRM en ICT Consulting/ Telecom. Vanuit het kantoor in Amsterdam bemiddelen zij tussen personeel op MBO-, HBO- en WO niveau en een groot netwerk van bedrijven en instellingen.

Klantvraag

Oris Flex was toe aan een nieuwe online uitstraling waarbij het benaderen van de kandidaat en voorzien van informatie centraal staat. Voor kandidaten is het van belang dat zij eenvoudig toegang krijgen tot de openstaande vacatures en een goed beeld hebben van wat Oris voor hen kan betekenen. Met dit verzoek kwam Oris bij SMIT terecht en zijn wij samen aan het werk gegaan.

Oplossing & resultaat

In de eerste gesprekken met Oris kwam duidelijk naar voren hoe Oris zich profileert naar hun kandidaten en potentiële kandidaten. Technisch was het voor de nieuwe website van belang dat deze wordt gekoppeld aan de database waarin Oris haar vacatures beheert. Dit systeem, Bullhorn, draait op het Salesforce platform en is daarmee zeer geschikt om data mee uit te wisselen. Onze smeden zijn hierop met het ontwerp aan de slag gegaan om te zorgen dat alle relevante content op de juiste manier weergegeven kan worden. De vacature module die SMIT. beheert is gekoppeld met Bullhorn zodat alle vacatures realtime op de website weergegeven worden. De verschillende filteropties zorgen dat kandidaten snel de juiste vacature kunnen vinden. Daarnaast biedt de live search functie extra gemak bij het zoeken naar een vacature.

Website MKB laten maken homepage

Salesforce CRM koppeling

Voor Oris Flex hebben wij een maatwerk vacature koppeling gebouwd. Deze haalt om het uur nieuwe vacatures op die aangemaakt zijn in Salesforce!

Andere klanten

RadioCloud

Applicatie

RadioCloud

Het RAB (Radio Advies Bureau) is de marketingorganisatie van alle landelijke en regionale, publieke en commerciële radiostations. RAB staat...

Meer informatie
Mira Mundo Travel

Website

Mira Mundo Travel

Vanaf het moment dat Rhonda sinds 2005 de wereld over reisde, begon ze te dromen over het runnen van haar eigen reisorganisatie. In 2008 woonde en...

Meer informatie
Mr. People

Website

Mr. People

Goed personeel is zeldzaam. Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende bureaus was het tijd voor een nieuw begin. De meeste bureaus zijn...

Meer informatie