Een digitaal plan

Digitale strategie

In alle drukte van jouw eigen onderneming ontschiet het je volledig: uitschrijven van jouw digitale strategie. Digitale strategie moet naadloos aansluiten op jouw bedrijfsstrategie.

Lees meer

"Een digitale wereld"

De wereld om ons heen verandert dusdanig snel dat het in veel bedrijven onvermijdbaar is om niet aan een digitale strategie te werken, of om deze aan te passen. Tegenwoordig kunnen we 'digitale strategie' beter omschrijven als 'strategie in een digitale wereld'.

Wil je liever nieuwe en betere klanten en klantrelaties, dan heb je echt een actieplan nodig voor je online aanwezigheid. Zo kunnen we ook 'online aanwezigheid' bijna gewoon aanwezigheid noemen. Ben je digitaal niet actief, dan loop je in de meeste sectoren een paar stappen achter op je concurrenten. Sterker nog: je bent niet eens in de buurt van waar je concurrenten zijn. Mocht het zo zijn dat jouw onderneming zich in deze positie bevindt, dan is het tijd om iets te doen aan dit probleem.

Tijd voor de turbo!

Wij helpen bedrijven aan de lopende band om hun digitale strategie in kaart te brengen. Hier is het van groot belang dat we enkele onderdelen aan het licht brengen.

  1. Smart doelen vaststellen
  2. Definiëren van je doelgroep
  3. Bepalen van jouw digitale strategieën
  4. Het koppelen van de doelgroep aan je strategieën

Behoefte van jouw doelgroep

Bovenstaande onderdelen worden niet in één alinea omschreven. We gaan de diepte in op deze onderwerpen. We willen tenslotte jouw doelgroep aanspreken met een nieuwe digitale strategie. Dat is de reden waarom we ons geheel verplaatsen de 'needs' van een potentiële klant.


Tjardo Designer / Developer

Tjardo helpt je graag verder

Heb je vragen over dit specifieke onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken om te brainstormen? Neem gerust contact op, dan gaan we aan de slag.


Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.