Websites, platforms & applicaties

Het oplossen van jouw technische vraagstuk

Wij geloven dat techniek de ruggengraat is. Een goede investering in doordachte techniek is het allerbeste fundament. Dit resulteert in kortere ontwikkeltijd en een beproefde fundering voor een betrouwbare oplossing.

Lees meer
Technologie

Online platform

Een online platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep, maar ook andersom!

Bij SMIT. ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien. Wij vertalen jouw businessuitdaging naar een online platform.

Technologie

Website ontwerp, ontwikkeling en onderhoud

SMIT. verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van jouw website. Samen zorgen we dat nieuwe klanten jou online vinden en hun on- en offline ervaring één zijn.

Technologie

E-Health & Pharma platform

Het SMIT. Pharma360 platform is een verzameling van oplossingen voor marketeers om zorgprofessionals en gebruikers te bereiken.

Technologie

E-commerce platform

Je weet het zeker: investeren in een e-commerce platform kan niet meer uitblijven. Maar waar moet je beginnen? Hoe werkt dit precies? Er zijn veel verschillende vormen en smaken als het gaat om e-commerce.

De uitkomst voor MKB & startups.

SMIT. Kickstart, een vliegensvlugge online start. Begeleid door onze professionals klik je snel een sterke site in elkaar. Geen dagenlange puzzeltocht in gekke wizards of vreemde tools, maar een persoonlijk proces. Het is een goede basis, voor een prima prijs. Altijd later uit te breiden!

Met SMIT. Kickstart verspreid je de investering en dus ook de initiële opstartkosten.
Groeit jouw bedrijf, dan groeit jouw site mee!

Technologie

Bewezen technieken

Door ons onder te dompelen in de laatste technieken, door certified partnerships te behalen en door vooraf heldere afspraken te maken over budgetten, aanpak & verwachte diensten, levert SMIT. techniek die aansluit en jaren mee gaat.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.