Website

Grand Café van Ruysdael

Online het menu inkijken en direct reserveren, dit samen met een goede sfeer impressie omvat de site van Grand Café van Ruysdael.

Brance Horeca
Type Website
Horeca website

Over de klant

Grand Café Van Ruysdael opende haar deuren in mei 2004. Het idee was om een horecagelegenheid met een ongedwongen, informele en laagdrempelige sfeer te introduceren.

Klantvraag

SMIT. werkt al jaren met veel plezier en succes samen met Creative Moods, Creative Moods kiest voor SMIT. voor het digitale deel van haar marketing adviezen. Zo kwam ook Grand Café Van Ruysdael via Creative Moods bij SMIT. terecht. Voor de nieuwe website moest het design onder handen genomen worden om aan te sluiten bij het interieur en de uitstraling van Van Ruysdael. Daarnaast waren de menukaart, een sollicitatieformulier en natuurlijk een reserveringsmodule van groot belang. Hiernaast moest er rekening gehouden worden met het aanbieden van arrangementen en was een pagina voor nieuws en evenementen een must.

Oplossing & resultaat

Vanuit de ervaring met diverse websites voor horecaondernemingen is SMIT. aan de slag gegaan met ontwerp en ontwikkeling van de nieuwe website voor Van Ruysdael. Het ontwerp sluit aan bij de uitstraling het Grand Café, ook is bij de opbouw van verschillende modules en pagina’s rekening gehouden met het uitbreiden en updaten van de content. Zo kunnen wijzigingen aan het menu en nieuwe evenementen of arrangementen eenvoudig in het SMIT. CMS doorgevoerd worden door de klant met behoud van het ontwerp. Voor het maken van een online reservering heeft SMIT een formulier ontwikkeld wat na invullen direct beschikbaar komt voor de klant. Ook het reageren op vacatures is geïntegreerd in de website zodat solliciteren voor zowel de kandidaat als voor Van Ruysdael makkelijk en efficiënt werkt.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.