Website

Autobedrijf van der Eem

Centraal voorraadbeheer en een vernieuwd design, hiermee is SMIT. aan de slag gegaan voor Henk.

Brance Automotive
Type Website
Automotive websites

Over de klant

Henk van der Eem heeft ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en startte in 2009 een eigen Autobedrijf dat zich specialiseerde in Mercedes-Benz. Zijn stokpaardje? Unieke modellen in een jong segment met weinig kilometers op de teller. Vanuit zijn woonplaats in Limmen waar zijn bedrijf zich bevindt, bedient Henk Mercedesliefhebbers. Daarnaast richt hij zich op verzoek ook op andere merken. Altijd met aandacht, persoonlijke service en oog voor de klant.

Klantvraag

Henk van der Eem is al jaren een tevreden klant van SMIT. Digitaal vakmanschap. Toen Henk bij ons kwam met het verzoek om het design van zijn website te updaten kwam ook naar voren dat het veel werk was om zijn voorraad van beschikbare auto’s online bij te houden. Naast dat deze data op zijn website staat, staat deze namelijk ook op verschillende verkoopsites zoals marktplaats en Autotrack.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft het ontwerp van de site onder handen genomen en gezorgd dat alle informatie die relevant is voor klanten zo duidelijk mogelijk gecommuniceerd kan worden op de verschillende pagina’s. Hierbij hebben we ook de klantreviews van klantenvertellen.nl geïntergreerd. Om te zorgen dat Henk zo min mogelijk tijd kwijt is met het beheren van zijn voorraad hebben we een koppeling ontwikkeld met Autodata, hierdoor hoeft de voorraad nog maar in 1 systeem bijgehouden te worden en kan Henk zich richten op zijn business.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.