Website

Autobedrijf Henk van der Eem.

Centraal voorraadbeheer en een vernieuwd design, hiermee is SMIT. aan de slag gegaan voor Henk.

Meer informatie
Autobedrijf Henk van der Eem
Branche

Automotive

Product

Website

Over de klant

Henk van der Eem heeft ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en startte in 2009 een eigen Autobedrijf dat zich specialiseerde in Mercedes-Benz. Zijn stokpaardje? Unieke modellen in een jong segment met weinig kilometers op de teller. Vanuit zijn woonplaats in Limmen waar zijn bedrijf zich bevindt, bedient Henk Mercedesliefhebbers. Daarnaast richt hij zich op verzoek ook op andere merken. Altijd met aandacht, persoonlijke service en oog voor de klant.

Klantvraag

Henk van der Eem is al jaren een tevreden klant van SMIT. Digitaal vakmanschap. Toen Henk bij ons kwam met het verzoek om het design van zijn website te updaten kwam ook naar voren dat het veel werk was om zijn voorraad van beschikbare auto’s online bij te houden. Naast dat deze data op zijn website staat, staat deze namelijk ook op verschillende verkoopsites zoals marktplaats en Autotrack.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft het ontwerp van de site onder handen genomen en gezorgd dat alle informatie die relevant is voor klanten zo duidelijk mogelijk gecommuniceerd kan worden op de verschillende pagina’s. Hierbij hebben we ook de klantreviews van klantenvertellen.nl geïntergreerd. Om te zorgen dat Henk zo min mogelijk tijd kwijt is met het beheren van zijn voorraad hebben we een koppeling ontwikkeld met Autodata, hierdoor hoeft de voorraad nog maar in 1 systeem bijgehouden te worden en kan Henk zich richten op zijn business.

Automotive websites homepage

Andere klanten

Kleverlaan

Website

Kleverlaan

Autobedrijf Kleverlaan houdt zich naast verkoop van auto’s van alle merken ook bezig met onderhoud en schadeherstel. Als Bosch service...

Meer informatie
Gomes Mercedes

E-commerce

Gomes Mercedes

Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van...

Meer informatie