Website

VSM

Een optimale user experience ontwikkelen voor de bezoekers van de VSM website, een mooie uitdaging voor SMIT.

Brance Handel / groothandel
Type Website
Online productpresentatie

Over de klant

VSM ontwikkelt en produceert producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doet VSM al meer dan 100 jaar, op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Voor iedereen, van alle leeftijden. Speciaal voor kinderen heeft VSM een complete serie kinderproducten op basis van natuurlijke ingrediënten ontwikkeld. VSM Kind producten zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen. Kwaliteit heeft VSM hoog in het vaandel staan. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op de producten van VSM Kind.

Klantvraag

Voor haar nieuwe website heeft VSM meerdere bureaus aangeschreven, na meerdere rondes inclusief presentaties heeft VSM gekozen voor SMIT. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website was het de opdracht om de bezoeker centraal te stellen. Hierbij gaat het om zo snel en eenvoudig mogelijk toegang te krijgen tot voor de klant relevante informatie over onder andere producten en verkooplocaties. VSM staat altijd klaar voor haar klanten en de verschillende contactmogelijkheden moeten ook prominent aanwezig zijn. Haast vanzelfsprekend is het voor VSM van belang dat ze bezoek kunnen analyseren en dat zij alle content zelf kunnen beheren.

Oplossing & resultaat

Op basis van de wensen vanuit VSM hebben de Smitten onderzoek gedaan naar de beste ontwerp mogelijkheden om aan de wensen te voldoen. Door op de homepagina direct een live search bar te plaatsen kunnen bezoekers direct op een manier vergelijkbaar met Google de website doorzoeken. Advies content is ingedeeld in hoofdcategorieën die direct vanuit de homepagina te benaderen zijn. Voor de productoverzicht, blog en advies pagina's staan meerdere filters ingesteld zodat gebruikers gericht kunnen struinen door het aanbod. Alle afbeeldingen op de website worden automatisch resized om de maximale pagespeed te halen en een naadloze klantervaring te bieden. 

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.