Een gloednieuwe webshop

Koffiebranderij Zuivere Koffie

Zuivere koffie biedt gemotiveerde (ex-) gedetineerden kansen door het leren van een echt ambacht. In de branderij in de gevangenis en in de stores krijgen zij een eerlijke kans op een succesvolle terugkeer in de samenleving.

Brance Handel / groothandel
Type E-commerce
Koffiebranderij Zuivere Koffie

Over de klant

Het doel van Zuivere koffie is om te helpen resocialiseren en re-integreren. Hierdoor vermindert de kans op recidive enorm (nu 47%). Het hebben van een baan, of een vergrote kans daarop, maakt een significant verschil voor een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Met 100% biologisch en fair trade koffie wil Zuivere koffie minimaal 500 levens veranderen.

Klantvraag

Zuivere koffie eigenaar Jemuel Lampe en managing director Linda Tammerijn wilden het verhaal van Zuivere koffie vertalen naar een website. Naast een website was er de wens om de producten van Zuivere koffie online aan te bieden via een webshop. Vanwege het assortiment van 5 verschillende soorten koffie twijfelde de klant om al live te gaan met een webshop, hierover zijn we het gesprek aangegaan.

Oplossing & resultaat

Gezien het inspirerende verhaal van Zuivere koffie en het kleinschalige assortiment hebben we samen met de klant besloten om direct ook de webshop in te richten. Voor het ontwerp van de website is samengewerkt met Stefontwerp. Gezien de wensen op het gebied van functionaliteiten en de integratie van een webshop hebben we gekozen voor Wordpress als CMS. Voor de webshop wordt gebruik gemaakt van Woocommerce. Deze combinatie biedt Zuivere koffie alle mogelijkheid voor gebruik van productafbeeldingen en productbeschrijving maak ook voor het toepassen van kortingscodes en verzendkosten. Sinds de livegang neem het aantal bestellingen in de webshop alleen maar toe.


“Onze website met webshop koffiebranderijzuiverekoffie.nl is gebouwd door SMIT. Ik ervaar de samenwerking als heel prettig, tijdens de ontwikkeling van de site en nu ook bij nieuwe wensen en onderhoud. Er wordt goed meegedacht over oplossingen.”

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.