Cases

NIPO

Kantar NIPO ontwikkelt cloud-gebaseerde enquête-oplossingen, voor Online, CAPI en CATI en doet dit specifiek om te voldoen aan de behoeften van professionele marktonderzoekers. Als antwoord op de vraag die bij ons is neergelegd hebben wij de website opnieuw gebouwd in een op maat ingericht CMS.

Brance Dienstverlening
Type Website
's Werelds grootste marktonderzoeker Kantar NIPO

Over de klant

Kantar NIPO ontwikkelt cloud-gebaseerde enquête-oplossingen, voor Online, CAPI en CATI en doet dit specifiek om te voldoen aan de behoeften van professionele marktonderzoekers. Al meer dan 20 jaar werkt Kantar NIPO nauw samen met marktonderzoek organisaties om hun inzichten in hun uitdagingen voortdurend te verdiepen en te verfrissen. Zo komen ze tot echt doelgerichte oplossingen.

Klantvraag

De vraag van Kantar NIPO aan SMIT. bevond zich voornamelijk op het technische vlak van de website. De belangrijkste winst die behaald moest worden was een zo hoog mogelijke websitesnelheid (page speed).  

Oplossing & resultaat

Als antwoord op de vraag die bij ons is neergelegd hebben wij de website opnieuw gebouwd in een op maat ingericht CMS. Dankzij dit CMS kan er precies gebruik worden gemaakt van de elementen die er voor de klant toe doen. Hierbij worden voornamelijk de core functionaliteiten van Wordpress gebruikt. Dit is uiterst belangrijk, omdat deze functies gekoppeld zijn met veel andere standaard variabelen in de website. Denk hier bijvoorbeeld aan metadata. In combinatie met custom velden kunnen we effectief, doelgericht en helemaal op maat de website opbouwen.Het vernieuwde design werd aangeleverd door een externe partij.

Veilig werken

Een veelgestelde vraag is of het allemaal veilig is wat we opleveren. Daar kunnen we kort in zijn: Ja, het is veilig. Hoe modern de systemen tegenwoordig ook zijn, wij nemen dit nooit voor lief. Onze extra beveiligde Wordpress-server zorgt er voor dat de klant met een gerust hart kan inloggen en werken op en aan de website. En omdat we maatwerk leveren hoeven we weinig externe plugins te gebruiken. Ook dit is bevorderend voor een betrouwbaar platform.

Bij elke website die wij opleveren, is het optimaliseren voor de zoekmachines van belang. Bij elke stap in het proces houden wij hier rekening mee. Google kijkt streng naar de snelheid van je website. Is de snelheid van je website geoptimaliseerd, dan zal de vindbaarheid verbeteren. Dit is precies waar we bij de website van Kantar NIPO extra aandacht aan hebben gegeven. Het liefst stoppen we niet totdat de snelheid 100% is. De pagespeed van 93% is een prachtig resultaat, dit geheel naar tevredenheid van Kantar NIPO.

nipo-page-speed-after

Doorontwikkeling

De volgende stap is het doorontwikkelen van het platform. 2 maanden na oplevering heeft SMIT. een nieuw stramien voor een campagnepagina ontwikkeld. Hier kan de klant gemakkelijk content en formulieren in beheren. Naast een technisch hoogstaande website, streven we ook naar het gemak voor onze klanten om veel zelf te kunnen doen.


“SMIT heeft ons geholpen naar een Wordpress website te migreren. Dat project is soepel verlopen, waarbij we vaste aanspreekpunten hadden, wat de communicatie en snelheid ten goede kwam. Het resultaat is een frisse en moderne website, die goed presteert op het punt van (mobile) pagespeed.”

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.