Zandbergen Transport is een familiebedrijf gespecialiseerd in transport.

Zandbergen Transport

Een wervende website voor Zandbergen Transport, zowel voor klanten als voor nieuwe chauffeurs.

Brance Dienstverlening
Type Website
Transport website laten maken

Over de klant

Zandbergen Transport – opgericht in 1939 – is een familiebedrijf gespecialiseerd in het transport van frisdranken, levensmiddelen en bouwmaterialen. Op dit moment is de derde generatie van de familie Zandbergen actief. De standplaatsen van Zandbergen Transport zijn door heel Nederland te vinden. Zo kunnen wij een optimale totaaloplossing bieden aan onze opdrachtgevers.

Klantvraag

Zandbergen Transport is een van de vele bedrijven die al jaren een tevreden klant is van SMIT. Toen de website toe was aan een update om onder andere extra functionaliteit toe te voegen voor het weergeven van vacatures schoof SMIT. aan om dit te realiseren. Tijdens de inventarisatie kwam naar voren dat naast de gewenste design update en update van vacature database er ook een afgeschermde omgeving moest komen voor medewerkers.

Oplossing & resultaat

SMIT. heeft vanuit de huisstijl van Zandbergen het design van de website vernieuwd, bij het ontwerpen van de verschillende pagina’s en componenten is gewerkt vanuit de content die via de website beschikbaar moet worden gemaakt. Hierbij stonden vacatures centraal en deze zijn dan ook direct vanuit de homepagina beschikbaar gemaakt middels een live search bar. De live search toont direct bij het typen de beste match. Op de vacature overzicht pagina kunnen bezoeker met behulp van filters een passende vacature vinden. Via het SMIT. Content Management System kunnen medewerkers vacatures en andere content eenvoudig up to date houden. Kandidaten kunnen direct via de website reageren op een vacature en hun CV en motivatie uploaden, hun reactie wordt direct doorgestuurd naar de verantwoordelijke medewerker binnen Zandbergen. Zo krijgen kandidaten snel en reactie en gaat geen CV verloren. Eenmaal in dienst kunnen medewerkers via de website inloggen en hebben zij zo altijd en overal toegang tot de laatste informatie en documenten die nodig zijn om hun werk uit te voeren.


“De website van Zandbergen Transport wordt al jaren door SMIT Digitaal vakmanschap onderhouden. Korte lijnen en professioneel advies.”

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.