Blog

Websites beter laten renderen met een CRM-koppeling van SMIT.

Robbin
1 minuut

De koppeling van een CRM-systeem met een nieuwe of een bestaande website is al heel lang erg populair. Gemak en een aanzienlijke tijdsbesparing zijn hoofdredenen om te kiezen voor zo’n koppeling. Om maar een voorbeeld te geven, wie wil er nou niet alle uitstaande vacatures automatisch gelinkt hebben op de website? Het betekent de techniek alles volautomatisch over laten nemen en er verder niet meer naar om hoeven kijken.


Onze smeden kennen alle fijne kneepjes van het koppelen en hebben ruime kennis van meerdere CRM-systemen. Eén van deze systemen is Connexys. Maar ook voor Salesforce, MS Dynamics, Exact, Afas en Hubspot draaien wij onze digitale hand niet meer om. Het bedrijf Bullhorn is de ontwikkelaar van Connexys. Dit systeem is een uitbreiding op Salesforce en is een uitkomst voor veel recruitment bedrijven. Recruiters kunnen op deze wijze makkelijk alle informatie bijhouden van lopende vacatures en mogelijke kandidaten. Onze developers kunnen hier feilloos mee overweg, met dank aan de fijne documentatie die beschikbaar is. Inmiddels hebben we meerdere opdrachten uitgevoerd waarbij een koppeling met Connexys is gemaakt. De website van Oris Flex is een mooi voorbeeld.

Import(ant)

De Connexys-koppeling haalt via een API alle vacatures op die de klant in Salesforce heeft ingevoerd. Vervolgens worden voor deze vacatures de pagina’s automatisch aangemaakt in het CMS, waardoor ze op de website zichtbaar worden. Deze import wordt elk uur uitgevoerd zodat nieuwe vacatures zo snel mogelijk op de website te zien zijn. Heerlijk toch, als processen voor jou werken in plaats van andersom? Je hebt er op deze manier totaal geen omkijken meer naar!

Ook de respons van de kandidaten kunnen wij op verzoek binnenhalen en in het CRM-systeem netjes in de juiste segmentatie schieten. Zo kan je gelijk de binnengekomen aanmeldingen en de daarbij behorende cv’s rubriceren om hier een passende follow-up aan te geven.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.