Webshop

Verfpoint.nl

Honderden verschillende kleuren overzichtelijk in 1 webshop, SMIT. ontwikkelde de succesvolle verfpoint.nl webshop.

Brance Handel / groothandel
Type E-commerce
Webshop MKB | SMIT. Digitaal vakmanschap

Over de klant

Verfpoint.nl biedt betaalbare professionele producten voor iedere schildersklus. Verfpoint.nl levert producten aan particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Kwaliteit, service en vertrouwen staat bij Verfpoint.nl hoog in het vaandel. Met 30 jaar ervaring in de schildersbranche kan Verfpoint.nl particulieren en profesionals van al het nodige advies voorzien over de verschillende producten. 

Klantvraag

Verfpoint.nl biedt haar assortiment ook online aan, naast de standaardproducten en kleuren wordt veel gekozen voor mengkleuren. Vanwege het grote aanbod van verschillende kleuren wil Verfpoint.nl haar klanten op een eenvoudige manier een overzicht bieden van de beschikbare kleuren van alle merken. Voor het samenbrengen van deze functionaliteit in een gebruiksvriendelijke webshop heeft Verfpoint.nl SMIT. benadert.

Oplossing & resultaat

SMIT. is het project begonnen met een grondige analyse van de verschillende content die via de website aangeboden moet worden. De vele honderden verschillende kleuren van bijna dertig verschillende leveranciers vormden een uitdaging om op een gebruiksvriendelijke manier samen te brengen. Echter geen uitdaging die de smeden niet aankonden. Door gebruik te maken van Open carts voor het accountbeheer kunnen speciale staffelkortingen voor professionele klanten toegewezen worden. Door gebruik te maken van een “one page checkout” is de klantreis geoptimaliseerd. Door gebruik te maken van Cloudflare is de webshop van Verfpoint.nl 24 uur per dag het jaar rond beschikbaar.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstorm sessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Ons vakmanschap

Andere cases

Verse projecten uit onze werkplaats, niet van de lopende band, maar vervaardigd met kennis en kunde.