Blog

Een nieuwe unieke website voor VSM

Tara
2 minuten

Na een lange periode van hard werken mogen we live met de nieuwe website van VSM.  We zijn blij met een jarenlange samenwerking, ontzettend trots op het teamgevoel en uiteraard met het resultaat. Zo hebben we weer een bedrijf gelukkig gemaakt met een staaltje vakmanschap.


Design

Het authentieke design van de nieuwe VSM website laat zien dat merkbeleving belangrijk is voor onze webdesigners. Een blijvende indruk achterlaten, daar zorgt de uitstraling van vsm.nl zeker voor.

De achtergrond, met een textuur van grof papier en gekleurde 'splashes', wekt het gevoel op dat er in vloeiende lijnen een verhaal verteld wordt. Ondanks deze 'out of the box' designkeuzes verstoort het de overzichtelijkheid op de website niet. Als gebruiker ben je niet aan het zoeken naar je doel. De navigatiestructuur is uiterst simplistisch en verrijkt met een snelle zoekmachine. Daarom ligt voor de gebruiker het doel van het bezoek altijd binnen handbereik.

Het komt voor dat de bezoeker geen expliciet doel heeft op de website. Dit is op het nieuwe platform heel goed mogelijk, want het is een heerlijke plek om te struinen door de informatieve artikelen. Op diverse momenten wordt je getriggerd om door te klikken naar andere pagina's.

Lees meer over vsm.nl in deze case.

Samenwerking

We zijn blij met de samenwerking met het team van VSM. We hebben allemaal hard gewerkt en dat zorgde voor een echt teamgevoel, zelfs met een afstand van meer dan 200 kilometer tussen ons in. De afstand weerhield ons er trouwens niet van om langs te gaan en het team van VSM een aantal keer persoonlijk te ontmoeten. Het blijft een waardevol iets om elkaar in het echt te zien en te spreken. Het meeste contact ging daarna via e-mail, telefoon en videobellen, maar dat werkte heel goed.

Een blije klant, daar zijn we uiteindelijk het meest trots op.

Bedankt voor dit prachtige project. Namens SMIT. Digitaal vakmanschap, heel veel plezier met jullie nieuwe website!

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.