Marketing

Online opvallen bij jouw doelgroep

Marketing is doorlopend in ontwikkeling omdat het de route van de consument volgt. Als je daar wilt zijn waar de doelgroep is, moet je de juiste kanalen gebruiken. SMIT. helpt bedrijven hun marketing naar een volgend level te brengen.

Lees meer
Marketing

Content creatie

Contentcreatie is bedoeld om de vragen die jouw doelgroep online stelt zo goed mogelijk te beantwoorden. De beste bron om deze informatie te achterhalen is Google. Dit is een van de plekken waar jij je doelgroep wilt ontmoeten.

Marketing

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een samenvattend begrip voor verschillende soorten activiteiten die je kunt toepassen om je bezoeker aan te sturen om een bepaalde actie uit te laten voeren. Maar nog veel belangrijker… hoe kun je de conversie van jouw website verhogen?

Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij je vindbaarheid in Google verbeteren? Wij helpen je om jouw website organisch beter vindbaar te maken. Met bepaalde technische, maar ook content gerelateerde onderdelen kunnen we jouw website hoger in Google laten komen.

Marketing

Zoekmachine adverteren (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is online adverteren in zoekmachines. Daarom wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Zo verbeter je tegen een bepaald tarief de vindbaarheid van je website. Bovenaan Google komen, wie wil dat nou niet? Wij vertellen je alles over SEA en wat hier bij komt kijken.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.